Kdy bude 3letý syn spát celou noc?

kristynat
5. led 2015

Maminky malemu byli ted tri roky a porad se v noci budi nevite cim to muze byt kdy zacne spat celou noc?

mina_
5. led 2015

Ahoj, našemu prckovi bude 2,5 roku a se spaním v noci nemáme problém... Je tedy fakt, že od narození je u nás v ložnici, svou postýlku má vedle naší.. usíná se mnou, pak ho přendám do jeho a když chce (jako že chce každý den), tak se jen přehoupne ke mě do postele, chytne se mých vlasů a chrní dál... Já jsem se tedy už hooodně dlouho pořádně nevysplala, ale dítě je spokojené. Jestli máš dítě ve vlastním pokoji, tak si ho zkus vzít k sobě, třeba hledá pocit bezpečí.

veeeraf
5. led 2015

No, malá mi spala od 5 měsíců celou noc, nemusela jsem to řešit. Možná bych začala tím, že bych už dala do svého pokojíků, pokud spí s váma v ložnici

terry1512
5. led 2015

Naše malá spí ve svém pokojíku od konce šestinedělí.První 3 měsíce sem tam spala sní pak už spávala sama ve své postýlce.Celou noc spí asi od 8 měsíců.V 20:00 jde spát a nejdřív 7:30 vsává.Nikdo ji neruší chrápáním otáčením se atd.. Takže si myslím že i proto spí klidně celou noc.

katja77
5. led 2015

Nám začal spát celou noc až ve 20ti měsících.....

mili0414
5. led 2015

Na tuto otázku jsem se chtěla už mockrát . Malému bude za týden rok a mam pocit, že je to horší a horší. Jako miminko spal i 5 hodin v kuse, to bylo super. Teď??? Spí neklidne a ještě vypije přes noc 500-600" ml mlíčka. Celkově začal víc bastit i přes den ale aby toho tolik vypil v noci???

goiginka
5. led 2015

@mili0414 ja myslím že by jsi ho právě v noci měla to pití odnaučit. Ja malému od roka v noci nic nedávám. A od té doby spi celou noc. To pití je zvyk na který se budí. Bude to asi tyden docela náročné ale uvidíš kyž vydržíš. Že to za to stálo.

goiginka
5. led 2015

@kristynat když už je malý tak velký . Nemá třeba hodně bujnou fantazii a přes noc holt asi zpracovává co za den prožil. Skusila bych mu odpoledne dávat meduňkový nebo heřmánkový čaj. A kdyby to nepomohlo skuz to konzultovat s homeopatičkou . Myslím že jsou od 3 let nějaké kapky na lepší spánek. Švagrová je dávala synovy , taky špatně spal a pořád se budil.

mili0414
5. led 2015

@goiginka to mas asi . Takže mu místo mlíčka nebo čaje dávat dudlíka a on to po nějaké době vzdá???

katyxq
5. led 2015

Naši malé byly nedávno tři roky a budí se za noc minimálně 1-2x (plus něco asi i prospím, ona se přitulí a jak o tom nevím). Obvykle nechce napít, najíst ani vyčůrat, jen potřebuje hodně kontaktu.

goiginka
5. led 2015

@mili0414 jo už nic. Ani čaj. Jednoduše dudlik nebo utišit pšš neplakej je noc teď se spinká. Případně držet za ručičku nebo co ti pomáhá na usínání bez pití. Nebo mu dej jeho mazlíka . ;)

amazonka.k
5. led 2015

Můj syn spí celou noc asi od 3 měsíců, je to spáč, díky bohu za to 🙂

kristynat
autor
5. led 2015

jo je fakt ye se jolikat vybudil s placem nebo ye se neceho lekl asi nejakz sen mame maly byt takze si snami v loznici..

lin18
5. led 2015

@kristynat syn má pět let a celou noc spí málokdy. Usne ve svým pokojíčku, v noci se vzbudí, jde se vyčůrat a jde za námi do ložnice.

pavlapl
5. led 2015

Mojí dceři je 8 let a celou noc spí málo kdy. Většinou slyším že nespí a má puštěnou televizi. Syn mi spal celou noc od 1 roku.

caboonek
5. led 2015

Maty od 10 měs. spinká celou noc ve svém pokojíčku. Občas se vzbudí když ho zlobí zoubky...