Kdy byl u vás vidět plod?

dc2015
7. dub 2015

Holky, byla jsem u doktora v 5+3 a byla vidět jen dutinka. Dnes jsem byla znovu v 6+3 a říkal, že dutina sice vyrostla, ale plod není vidět stále. Kdy byl vidět u vás? Je to normální? Doktor moc sdílný nebyl.

hanih
7. dub 2015

Já byla poprvé koncem šestého týdne a nebylo vidět nic. Plod byl vidět až na kontrole koncem osmého týdne. Doktorka mi řekla, že je to v pořádku, že to tak někdy bývá. Pak to tedy docela hlídala, protože plod byl trochu menší, než být měl, ale teď už to prcek dohnal a je tak velký, jak má být 🙂

monyna83
7. dub 2015

Já byla prvně stejně jako ty, v 5+3 a jen plodové vejce a žloutkový váček, za týden na kontrole zase nic, další týden stále nic...Tak to boužel i zůstalo a v 8+3 revize.
Některé holky mají už koncem 5tt viditelnou srdeční činnost, některá až třeba v 7-8...Záleží na oplodnění.
Jsem po IVF, čili se u mě se ví naprosto přesně, jak staré těhu je.
Momentálně jsem také v očekávání po 3 IVF. Příští týden UTZ a hrozně se bojím po minulé zkušennosti.

Nemá smysl jít na UTZ dříve, než kolem 7tt. Doktoři ihned straší zamlklým těhu a netváří se... Zbytečně se stresujeme a to nám, ani miminku nijak neprospívá.
Moc Ti přeji, aby mělo Tvé těhulkování lepší konec, než jsem měla já. I zázraky se dějí 😉

Určitě dej vědět, jak si dopadla. Moc držím pěsti a mysli pozitivně 🙂

tuca
7. dub 2015

u mě až cca v 6. tt a srdeční akce v cca 7.tt

brokovich
7. dub 2015

Já v 6+3 a bylo i srdíčko, ale hlavně nestresuj, každá to máme jinak. 😉

sarriku
7. dub 2015

Ahojky, já jsem šla na kontrolu a mě to samotné vycházelo na 8.týden, ale doktorce asi na 6.týden, takže podle toho to pak taky vypadalo. Jenom dutinka a prcek nikde.
Nic si z toho nedělej, mohla jsi mít prostě jen ovulaci později.

ronyx
7. dub 2015

Já měla už 5+6 krásné embrijko se srdeční akcí,ale opravdu je to hodně individuální a každá to máme jinak

rainbow_x
7. dub 2015

6+2 🙂 žádnej stres, každá to má jinak 🙂

diniki
7. dub 2015

Přeji ti, aby se na příští kontrole už miminko objevilo 🙂 Já takhle chodila na několik kontrol, pak doktorka začala hlídat HCG a když se rapidně zvyšovalo, tak se bohužel jednalo o mimoděložní těhotenství. Ale pořád je ještě dost času, tak bych se tím vůbec nestresovala. Počkej do další kontroly. Držím pěsti.

simdan
8. dub 2015

Každý to má jinak,já třeba těhu zjistila brzy a vidět šlo i srdíčko v 5+6tt,další těhu nešlo vidět ještě v 6+2tt,tentokrát jsem také zjistila brzy,ale šla jsem na gynekologii až v 8+3tt(vydržela jsem)a byla jsem moc spokojená,jak šlo krásně vidět 😉 takže příště nebýt nedočkavá a jít až později než se potom týden nervovat co bude.

anniesfibis
10. dub 2015

A stale vaginalni sondou? Od kdy delaji vysetreni brisni sondou? ....nechci chodit zbytecne na vaginalni at to nedrazdim, ale brisni by vadit nemela a mam moznost se nechat vysetrit i driv...protoze 3 tydny jsou nekonecne.

dindonka
10. dub 2015

U me 5+1 jen vejce. Doktor uz hazel flintu do zita. A 6+5 uz videl srdicko 😲

lusiana125
10. dub 2015

já byla ve 4 týdnu to tam byl jen gestační váček...pak jsem byla v 6+6tt a srdíčko už krásně bilo...teď v 10. týdnu tj. 24.4. si mám přijít pro těhotenskou knížku..

jittulle87
10. dub 2015

taky jsem si to zažila.. poslední menstruace 14.10.2013 - ovulace byla asi o týden později, těhotenský test mi vyšel pozitivní až 20.11.2013 na gyndu jsem jela až začátkem prosince, gratulovala mi k těhotenství, ale viděli jsem jen váček, za tři dny si mě pozvala znovu - zase jen váček, ale prý větší, za dva dny jsem jela na krevní testy a HCG rostlo, za týden už tam bylo i srdíčko. no nervy hrozný, musela jsem z pracovního hlediska na neschopenku hned, jak jsem zjistila, že jsem těhotná, takže to věděli v práci a přítel a nikdo jiný... naštěstí všechno dopadlo dobře, až ke konci těhu jsem měla vysoký tlak a byla jsem hospitalizovaná v porodnici a pak se mi 20.7.2014 narodila holčička Adélka

lkicina
5. kvě 2015

ahojky,já jsem dnes byla na utz a jsem 6+1 a viděla jsem i srdíčko🙂)

dubnacek
7. kvě 2015

Ahoj Holky,presla jsem k VAm ze snazilek a dnes jsem zjistila,ze opravdu jsem tehu😉).K mudr jsem se schvalne objednala az na 22.5.prave proto,ze uz jednoho synka mam 4 roky a pak 2x zamlkle tehu v 7tt,sice se bojim jak to ted dopadne,ale snazim se byt pozitivni a ani si nepripoustet,rika se do tretice vseho dobreho a zleho.Kdyz jsem chodila hned od zacatku uz kolem toho 4tt bylo to same vysetreni,odbery HCG a UTZ a jen stres,ted jsem si rekla,ze to tak prave nechci a nechavam tomu volny prubeh. Verim,ze se to konecne podari a po tech dvou ZT verim,ze to bude silny jedineu uz hlavne z toho ze je i zle.Holky drzim palce a zbytecne se nestresovat. Kamaradka mela srdecni akci dokonce az v 9tt kdy ji poslali na revizi a tak zaplatpanbuh zjistili,ze maji srdicko tak jela domu.Uzasny ma 3 leteho kluka jak buka😉). TAkze opravdu neberte to jak je to psane,ze srdicko ma byt kolem 6tt nemusi 😉)

prcekverunka
7. kvě 2015

(y) Super

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru