Kdy vám začaly děti spát celou noc?

5. led 2025

Ahojky,
Zajímalo by mě, v jakém věku začaly vaše děti spát celou noc? Začínám být trosku zoufalá, tak přemýšlím..
Syn spinkal paradoxně od narození do cca 4 měsíců od 22-8:00 vkuse , dokud byl pevně zavinován.
Pak už začalo bříško, přetáčení, atd. Teď už stojí a pohybuje se kolem gauče (8,5 měsíce) ale neustále vstávám min. 2 za noc .
Když je nemoc nebo zoubky je to co půl hodinu…bez paralenu, nurofenu.
A tak si říkám, kdy se opět vrátí období kdy spinkal jako miminko celou noc? 😳🤷🏼‍♀️

martinka0209
8. led 2025

O těch dvou starších,radši pomlčím,ale ta nejmladší,tak ta od roku a půl,občas se vzbudí 1x v noci,ale to už není takhle každý den

eldoradoh
8. led 2025

Od roka, ihned po odstavení.

sayast
8. led 2025

1. Dite v roce a pul po odstaveni,
2. Dite po 3. Narozeninach. Do te doby vzhuru klidne kazde 2-3 hodiny.
3. Dite prvni rok obraceny rezim a v noci nespal, druhý rok byl vzhuru tak casto ze bych to ani nespocitala a kolikrat ho musela udrncat v kocaru, treti rok byl vzhuru uz treba jen 3x za noc. Ted mu bude za mesic 5 a od vanoc mi spi celou noc (tuk tuk), tak snad uz to tak vydrzi 😂

antoinet
8. led 2025

Jakmile přestali v noci pít. Každé dítě se v noci budí a pokud je zvyklé dostat čaj a dudlík, bude to potřebovat k usnutí i nadále. Taky je to pro něj ujištění, že tam někde jsi, tohle bude potřebovat roky a je to tak správně.
Já jsem šla tou cestou, kdy dítě šlo za mnou do postele, přitulení a spíme dál, žádné pití apod. Ale trvá to se to naučit. U postýlkového dítěte je to složitější, to bych si dala postýlku vedle své postele a v noci jen pohladila.

verysucha
8. led 2025

Az kolem 7 let🤣

sisiss
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
pampelina18
9. led 2025

Od narození