Kojíte po podání večerní dávky kaše?

piskac
5. črc 2014

Ahoj, chci se zeptat, zda kojíte poté,co podáte večerní dávku kaše před spinkáním, malá se v noci často budí 4x,5x, zas nevim aby to na ni nebylo moc, chodí spinkat tak kolem 8 hod., tak třeba v kolik dát kaši a v kolik nakojit? Děkuji za rady!

iluss
5. črc 2014

Já dávala kaši dřív, ne až těsně před spaním, protože pak se mi po ní děti víc budily, asi že měly žízeň. Tak jsem kaši dala tak kolem šesté, no a po koupání, před spinkáním jsem je ještě nakojila.

lv
5. črc 2014

kaši měla v 6, v 7-8 kojení

mariti
5. črc 2014

mému synovi je 11 měsíců, večer dám kaši, někdy i dost těsně než dáváme spát, jak to kdy vyjde. před spaním už pak nekojím, nevyžaduje to, usne sám. ale v noci se tak 2 až 3 krát vzudí a chce nakojit. ráda bych to noční kojení trochu omezila, ale nevím jak.

olusenka
5. črc 2014

já teda kaši večer nedávám, ani u prvního dítěte jsem nedávala, ani teď u dcery, kaši dávám k snídani, a večer před spaním dávám "masozeleninu" jako k obědu ale jinou. Někdy dám jídlo těsně před uložením do postele, někdy je to třeba ještě 1 hodinu předtím, ale kojím vždy. Hezky se u toho uklidní, kromě dneška teda, nevím, co se dělo. 🙂 V noci spí snad dobře, někdy se vzbudí 1x, někdy vůbec, výjimečně 2x, ale já počítám buzení za celou noc až do 6-7 ráno minimálně. Než bylo takhle ráno brzy světlo, spala ještě déle, třeba do osmi.

hofka1
7. črc 2014

Kaši taky dávám k snídani .. někde jsem dokonce i četla, že na noc není vhodná, zbytečně zatěžuje trávení na noc .. ale zatím kojím večer ať dám co dám, je to rituál k uspání🙂

irous
7. črc 2014

Já to střídám. Někdy dávám polívčičku, někdy zeleninu, někdy kaši. Po večeři koupel a po koupeli ještě nakojím. Pak jdou spát..

ladik1
7. črc 2014

Ano, a to je malé už 14 měsíců...Nejřív kaše cca v pul sedmé, po chvíli koupání a po koupání v osm kojení a spát🙂 Taky se takhle blbě budila v noci(i 5x!), ve 13ti měsících to přestalo a spí celou noc, klidně od osmi do osmi

kyti75
7. črc 2014

Ano, ale ted ma 15m, tak uz kase moc neji. Tak jak tu vetsina psala, dame veceri, pak koupel a pred spanim kojeni. 😉

kacakkv
7. črc 2014

ano

pajamo
8. črc 2014

Kase, koupani, kojeni a usne

katyxq
8. črc 2014

u nás kaše ke snídani (na noc je to špatně stravitelné a navíc darda na slinivku bez většího výdeje energie) ... a v druhém půlroce se děti celkem obvykle budí častěji jak v tom prvním, je to normální. Naše malá se mezi 5. a 9. měsícem budila a kojila co půl hodiny a hlady to rozhodně nebylo (naopak i jen trocha lehké zeleniny později jak v pět měla za následek ještě horší spánek).
https://www.modrykonik.cz/nocni-kojeni
https://www.modrykonik.cz/kase
https://www.modrykonik.cz/detsky-spanek