ahoj, chtela jsem se zeptat, jak spi vasi broucci pres den...me prijde strasne divne, ze nase mimco spi nejak moc....rano v 7 se probudi,pak si tak v 10 na hodinku schrupne.ve 12 obed a tak v 1 odpoledne zase usne a je schopne spat do 6-7 hodin do vecera....tak v 8 dame veceri a v 9 uz je zase tuhos a spi do 5 do rana,to ho nakojim a pak spi do tech 7...nezda se vam to nejak moc????prijde mi to takovy divny.podle me by mel byt v pul roce uz vic cilejsi..co myslite???...dekuji za odpovedi
No my si teda stěžovat na spaní nemůžem. Přes den spinká 3x tak po hodince a večer jde spát v18 hod. a vstává v 6hodin s jedním kojením. Ale takovej spavec jako je Daník jsem ještě neviděla. Musí to bejt supééér. 😉
Ahoj maminy, naše malá toho přes den moc nenaspí, teda jak kdy. Během dopoledne si občas schrupne tak na hodinku, ale to se moc často nestává a odpoledne taky tak. ale když jdeme na procházku , což je každej den když je pěkně, tak spí třeba tři hodiny. Když byla malinká, tak od šesti týdnů prospala celou noc a teď se budí po 2-3 hodinách. Na to, že je jí půl roku, tak bych já toho potřebovala naspat víc než ona.
@adrianav Ahojky taky řeším to že se mi zdá že moje malá spinká nějak dlouho.. Má 5 měsícu A její spánek takový: Ráno vstává kolem 8 pak je vzhuru asi do 12 pak si dá tak pul hodinku pak mezi 2 a pul 3 chodí do kočárku tam spinká do 6 no a večer chodí spinkat v 9 a spinká celou noc ráno se vzbudí v 6 na jídlo a pak spí ještě do těch 8... Tak nevím zeptám se na to doktora a uvidím co mi řekne.. Ale co jsem tak četla tak některé míminka jsou hold spavější.. tak napíšu co mi řekl doktor🙂
Mam sestimesicniho chlapecka a my spime mene. Vstavame okolo 6h, 7h - kojeni - pak spi do cca. 9h. Pak je vzhuru do 12h, po obede jdeme vetsinou ven, tam spi tak 1, 5 az 2 hodky (pokud nejdeme ven, tak neusne :( ) Pak spime az vecer - 21h.
Michálek má 3 měsíce a pár dní a je to taky medvídek 🙂 posledních 3 týdny spinká 17 - 18 hodin. Vzůru je od 7:00 do 11 a pak zhruba od 16 - 19 hodin. Projevuje se jako velice spokojené dítě, skoro vůbec nepláče, krásně si hraje je veselej, dobře se vyvíjí... doktorka ho moc chválila.