Málo tekutin a málo počůraných plenek

meda12234
24. únor 2017

Krásný den,maminky,chtěla jsem se s Vámi poradit a zeptat se. Mám 9.měsíčního chlapečka,nekojím jsme na UM a mám pocit, že málo čůrá,podle toho,co všude čtu. Přebaluju ho co 3.hodiny vždy hned,jak se vzbudí a má plenku skoro vždy počůranou,ale není nijak "těžká". Někdy se stane,že ji nemá počůranou skoro vůbec.

Je to obrovský jedlík,jí co 3.hodiny mléko. Na oběd máme třeba brambor s mrkví nebo polévku,no prostě takové ty základní věci a na svačinku mu dávám buď nějaké ovoce nebo přesnídávku. Spapá mi zatím skoro vše,co mu dávám. S jídlem tedy problém není. Horší je u nás příjem tekutin jako takový.

Začínala jsem na převařené vodě,pak jsem zkoušela nějaké dětské džusy ředěné s vodou a teď jsme na čajích,ale nic moc mi nechce pít. Přes den mu čaj nabízím skoro pořád a nějak extra mi teda nepije. Za den vypije takových 100ml.

Máte s tím některá taky zkušenost?

kackakastanka
24. únor 2017

tak podle toho co pises, dostava tekutiny i v tom UM, kdyz ho ma kazde tri hodky, a k tomu bych navic na piti davala jen vodu, zadne dzusiky, caje zcela vyjimecne..., myslim, ze je v pohode