Mám zavinovat do kočárku, do postýlky, do autosedačky?

jarai
30. čer 2015

Maminy, chci se zeptat čekáme miminko v září, mám koupené 2 zavinovačky, protože jsem četla, že v prních 3 měsících je zavinování nejlepší pro dítě, ale není mi moc jasné jestli ho nemám zavinovat jen na spaní do postýlky, nebo všude i do autosedačky, kočárku? Takže by bylo vlastně pořád krom kojení, koupání a přebalování v zavinovačce? Jak jste to měli se zavinovačkou vy? Děkuji.

michalusenka
30. čer 2015

planovat muzes ale treba to nesnese - znam i takove pripady 🙂 do autosedacky je to podle me blbost ale do postylky a do kocarku muzes

leniczka23
30. čer 2015

Tak prvně, moje dítě nesnášelo zavinování, už na všech UTZ byl s rukama nad hlavou a to pokračovalo i po jeho ,,výlezu" na svět..🙂 spal zásadně s rukama nad hlavou..Ale kdyby jsem zavinovala, zavinovala bych určitě na noc a pak když by byl neklidný..Nejprve bych nakojila a pak hned zkusila zavinutí, takže uvidíš to poznáš..

sara84
30. čer 2015

Zpocatku porad,a postupne pridavat pobyt mimo.zavinuji i v kocarku,autosedacce, rucjy nechvam volne, jen kdyz nemuze usnout a sermuje,tam schovam na housenku. A 2 jsou malo, nestihla bych prat, mam u druheho 4 a 1 do auta 🙂

hany_bany
30. čer 2015

My mame 2 zavinovacky, mala je zavinuta skoro vzdycky, ale ruce ma venku, spi s rukama u hlavy. Kdtz usne v zavinovacce v postylce a jdeme ven, tak ji jen presuneme do kocarku, tak jak je a nasadime pripadne cepicku. V zime to ale takhle nepujde, to koupime asi fusak.

alexandra18
30. čer 2015

Mám holčičku (3 měsíce) a ta mi usne jen zavinutá, vadí jí i ručičky. Koupila jsem si zavinovačku swaddle me a je moc fajn i na teplé měsíce.