Mezi 17.-18. h brečí. Co pomůže?

luckaa
22. led 2011

Ahoj,máme skoro dvouměsíční holčičku a přesně od měsíce začíná mezi 17 a 18 hodinou večerní brečet(spíš ječet)....trvá to jak kdy...máme problémy s prdíkama a odkrkáváním,takže někdy zabere odkrknutí,někdy ji zklidní až další krmení a trvá to jak kdy,někdy hodinu,někdy déle...to většinou. 😔 ..Už fakt nevím co vyzkoušet...měli jste to někdo taky tak.Co pomohlo?U první dcery tohle neznám.Zkoušela jsem ji už i uspat,aby tu hodinu prostě prospala,ale stejně ji něco vzbudí a brečí.

dlabinecka
22. led 2011

Podle mě klasická kolika!!! Vydržet, ono to přejde!! Přitisknout k sobě, houpat, tišit...

evena
22. led 2011

ahoj, u nás to začínalo každý den v 6 večer, téměř jak hodinky 😝 v porodnici mi radili zavinout malou do klubíčka, do pusy prst (dudel), měla by se vyprdět a utišit 😉 u nás to pomáhlo jak kdy ... ale vymizelo to tuším někdy po 3. měsíci, musíš vydržet 😒

boruuvka
23. led 2011

@luckaa já bych radila od 17 hodin tulit a mazlit se a kolem 18 hodiny vykoupat a hajdy na kutě. Myslím, že by mohla být už unavená a chce spinkat.

mispulka22
23. led 2011

@luckaa Taky jsme to měli, doktorka říkala, že to je v tomhle věku normální - že děti už začínají víc vnímat, večer to potřebují zpracovat a neumí to jinak než pláčem. Nám většinou zabíralo nošení na tygříka 🙂. A taky to docela brzo přešlo, pokud si pamatuju.

takyja
23. led 2011

To je kolika. Vydržet - u nás totéž a trvalo to vždy 3 hodiny až do dalšího UM. Tak se držte!