Mimi nespí. Může za to UM?

strasidelko
12. led 2020

Ahojky všem.
Malá dva měsíce a půl nám teď skoro nespí
Je to cca dva týdny čínském na Sunaru HA a dřív nám spala od osmi do dvou ráno cca. A teď od devíti do 12 ti a pak už nespí.

Myslíte ze to muže být změnou z nutrilonu na sunar HA? Po sunaru nekakala ale teď kadi krasne každý den. Ale ten spánek je strašný. Denně dam tak tři hodiny. Jsem unavená strašně moc.

Myslíte ze to kůže být tím. ?
Od narozeninám musíme uhoupat v zavinovacce. Sama neusne a už vůbec ne na zadech. Musí být svázána a uhoupana. Šílený. Všude okolo same hidne miminko a já tohoto ďábla. Přes den musí být v nositku jinak řve a řve. Ani nejde cvičit paseni koníčku protože je neustale naštvaná a křičí.

Co mslite holky muže za ten spánk mléko nebo ne. Napadá mě přejít jedine na kendamil nebo klasicky sunar bez HA. Ta zácpa predtim byla hrozná.

marcicek84
12. led 2020

A proc jste presli z Nutrilonu na Sunar? Muze to byt cokoli i blby vliv ockovani...

veronikav31
12. led 2020

A nemůže jí bolet bříško? Proč jste přešli z Nutrilonu na Sunar? Mám 2 děti,obě dvě skoro od narození na UM a tohle se nám nedělo. Kamarádka má 3 děti, 1.kluka měla na UM-spal,2.kluka kojila už méně spal, 3.dítko je holka to je teprve něco-nespala, až doktorka zjistila čím to bylo-teď si nevzpomenu na název,ale můžu zjistit. až jí doktorka dala Dithiaden na spaní v noci,tak se to zlepšilo,od té doby je vysmáté miminko.Jinak přes den spala 3x20 minut, v noci max hodinu spánku a další 3 hodiny řevu,ona nevyspalá,chlap nevyspalý, doma další 2 děti,to si nemohla lehnout. Mě syn třeba blil jak amina,vždy a všude,vše poblité doma,kočár,já,musela jsem nosit náhradní oblečení i pro sebe.do toho starší dcerka,žádná sranda

strasidelko
autor
13. led 2020

@veronikav31 dithiaden? Miminku? To je přece na alergie. Dlouhodobě se nesmí. To bYch se bála. Nutrilon ji ucpaval. Měla zacpu jak blázen. Teď sunar a kadi pravidelně krasne denně. Proto.

Nevím zda na to nejsou homeopatika alespoň nebo nevím. Ona spí ale ne v kuse. Někdy dá pět hodin v kuse někdy jen tři.

ladyhacek
13. led 2020

@strasidelko a pak je vzhůru? Nebo dáš mléko a usnu?
Ten řev a nepaseni koníků zkuste zda netrpí Kiss syndromem - blokla páteř, už je to celkem profláknuté, hodně miminek na to trpí, staví cvičení a zlepší se to

veronikav31
13. led 2020

@strasidelko Dithiaden není jen na alergie,dává se i na spaní při laringitide,kašli v noci apd co kamarádce zbývalo,když přes noc spali jen 2 hodiny 3mesice bez spánku v noci a ve dne,byla na zhroucení,chlap nevyspalý,další 2 děti taky.vyzkouseli homeopatika,apd,nic nezabralo

blanche12
13. led 2020

Obecně se nemají mléka často střídat, takže bych ho určitě neměnila.Může to být cokoliv-zuby, růstový spurt,po očkování...Záleží,co dělá, když se vzbudí-nají se a spí dál, brečí?