Mudr. Haraštová resp. Mudr. Vašinová - máte skúsenosti?

tinulikk
23. únor 2017

Ahojte, chcela by som sa opytat ci mate niekto skusenosti s gyn. Mudr. Haraštovou alebo Mudr. Vasinovou...Dakujem

kalipso
23. únor 2017

chodím k MUDr Haraštové asi 15 let a nemůžu si ztěžovat. Je pečlivá. Neměla jsem s ní za celou dobu žádný problém. Občas mi jen přijde trošku svérázná, ale to mi nevadí.

tinulikk
autor
23. únor 2017

@kalipso jeej, dakujem, a mozem mat este otazky? :D prosim Ta ako je to u nej s technickym vybavenim? robi aj 3D ultrazvuk? sono prsnikov? a kolko ma cca rokov? da sa u nej objednavat alebo prides a cakas,pripadne caka sa dlho? neviem najst ziadne info na nete..stranku asi nema..

kalipso
23. únor 2017

@tinulikk vybavení má standartní, 3D ultrazvuk nedělá, ani ultrazvuk prsou. Ultrazvuk má takový normální, nic extra a nepoužívá ho zbytečně (v těhotenství kontroluje ultrazvukem jen dokud není slyšet srdíčko poslechem, takže od cca 15 tt už ultrazvuk nedělá pokud se jí zdá vše OK), takže nečekej ultrazvuk na každé návštěvě (to mi osobně vyhovovalo, ale vím, že to není po chuti každému...). Vyšetří pohmatem, poslechne srdíčko, koukne na čípek a hotovo. Na ultrazvuky odesílá na spec. pracoviště. Věk tak okolo 50-55 bych řekla. Objednává se telefonicky a většinou se moc nečeká, někdy bere i dřív. Nejdéle jsem čekala tak 30 minut, většinou max 10-15 minut.

tinulikk
autor
24. únor 2017

@kalipso dakujem velmi pekne...ja by som asi ten ultrazvuk chcela castejsie..som bola zvyknuta pri prvom, ze pri kazdej navsteve mi dr robil a bolo to super vzdy vidiet drobca...🙂

tinulikk
autor
24. únor 2017

s Mudr. Vasinovou nema nikto skusenosti pls?

karja
24. únor 2017

Holky, to je trochu otázka mimo téma - ale když jste byly těhotné, kolikrát Vám doktor dělal ultrazvuk do 3d ultrazvuku? Mně udělal jeden v 6tt a pozval mě až na 15tt. A mezitím se mimčo přestalo vyvíjet a já si vesele chodila s prázdným břichem od 9tt do toho 15tt. Tak jestli je to standartní nebo je doktor vůl🙂

tinulikk
autor
24. únor 2017

Ja som bola u dr tiez v 6tom..ale este nevidela srdiecko, tak som prisla zase o nejake dva-tri tyzdne...ale nerobila 3D, len obycajny ultrazvuk...a potom som musela ist k inemu dr (lebo tato odisla) a ten mi robil ultrazvuk zakazdym a vzdy mi nachvilu prepol aj do 3D..takze som pri kazdej navsteve (tusim to bolo vzdy po mesiaci zo zaciatku) drobca krasne videla..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru