Můžu kojit po 4 dnech podávání odstříkaného mléka?

bolk
24. bře 2009

Ahoj mám dotaz, zda má někdo zkušenost s tím, zda lze desetiměsíční miminko kojit i po 4 dnech, kdy je maminka pryč od miminka tzn. pouze odstříkává a miminko dostává odstříkané mléko případně v kombinaci s příkrmy. Díky za vaše zkušenosti.
Nikde jsem to v tématech nenašla, takže s omlouvám pokud už to někde je.

radka.m.
24. bře 2009

ahoj,mléko se ti po 4dnech neztratí,i kdyby jsi neodstříkávala,ale prcek se může odstavit,děti jsou nevyzpytatelné,někomu by to nevadilo,někdo se odstaví klidně i po dvou dnech,mně se třeba malý odstavil i po lžičce,
když jsem ho dokrmovala,pak už mléko nechtěl jinak,než lžičkou,takže je to různý a jsou děti,které se můžou i kojit i dokrmovat z lahve. 😉

bolk
autor
24. bře 2009

Díky moc, my se lžičkou neměli problém neumí ale pít z flašky jen z takového toho picího hrníčku babylove. Občas jí z toho dávám trošku vody. Právě že bych nechtěla přestat kojit, ale ještě to všechno promyslím. Mám totiž odjet pryč- s hlídáním není vůbec problém.
Bydleli jsme hodně dlouho u našich a Emička je na ně hodně zvyklá už jí párkrát hlídali i přes den. Takže problém je jen ve mě, že se mi bude stýskat po malé a že nevím co s tím odstavením. Na druhou stranu by to třeba mohlo pomoci zbavit malou nočního buzení, i když kdo ví co bude za tři měsíce.