Nechce na nočník (do teď to šlo)

kozaci
4. led 2019

Ahoj holky, od listopadu dávám naše baby na nočník. Celý listopad i prosinec jsme to krásně zvládaly, s úderem nového roku jako když utne a nočníku se strašně brání. Nevíte co s tím? Nutit, nenutit, počkat pár dní. ....? Jedná se o devítiměsíční baby.
Díky moc!

olga_
4. led 2019

@kozaci Nenutit a vyprdnout se na to klidně ještě tak na dalších 9 měsíců 😇

aklin
4. led 2019

To bych nelamala pres koleno. Obcas zkusit dat napr. do umyvadla.

petrasipkova1
4. led 2019

@kozaci vtip ? Jak donutis 9mesicni na nočník? To už chodí ? A cítí že chce čůrat a dokáže vydržet ? 😉

neomenia
4. led 2019

Jeeezis,to je vtip? V deviti mesicich totalne netusi, o co jde, zkus to nejdriv znova v 18 měsících.

sudylichozrout
4. led 2019

@kozaci je naprosta blbost posazovat desetimesicni dite na nocnik. Vubec nechape, o co jde. Nema kapacitu na to, aby bylo schopno vubec pomyslet na to, ze se mu bude za par minut chtit na zachod. My zacali posazovat od dvou let a trvalo phl roku, nez se dcerka odplenkovala na doma. Ven ma jeste plinu. Takze s tim spis prestan a pockej nejmin rok. Jinsk budes stresovat sebe i dite.
By me zajimalo, kdo ti takovou koninu poradil...

kozaci
autor
4. led 2019

@kozaci děkuju za postřehy. Začala jsem dávat na nočník, hned co začala sedět. Čůrání bylo pravidelně po rozbalení plínky, tak proto jsem začala s nočníkem tak brzy. Jak jsem již psala, do teď to fungovalo. Jen posledních pár dní nočník bojkotuje. ....

drakenn
5. led 2019

Já půjdu proti proudu, ale zkoušela bych dal. Buď se vyčůra nebo ne. Jen zkoušet, nenutit. Oba moji kluci díky pravidelností kakání ráno ve stejnou dobu už v roce kakali do nočníku. Cíleně, na kakání si řekli. Prostě jsem tu ranní potřebu neignorovala a vysazovala. S curanim to pak přišlo samo kolem 18 mesice. Asi jsem na to měla velké štěstí.