Noc s dvojčaty. Rozčilují se, když nevyndám prso

kacerna319
2. dub 2018

Prosím o radu. Mám 1,5lete dvojčatka a jelikož mají ještě dva starší sourozence a tatínek se musí pořádně vyspat kvůli práci, tak s nimi od malička spim sama a abych se co nejvíce vyspala, spí se mnou v posteli (na letišti) a když potřebují, nabizim prso. Takže i u prsa uspavam (tandem) a sklouzlo to k tomu, ze mě maji jako dudlik a když nespí tvrdě, hrozně se rozciluji, když jim chci prso vyndat. Jak z toho ven? Tatínek není ochoten pomáhat.

hanih
2. dub 2018

Nevím, jak jste na tom s dudlíkem, ale já tohle vyřešila tak, že jsem rychle vyndala prso a vyměnila za dudlík. Dcera si zadudlala a spala dál. A dudlík měla jen na to spaní, jinak ne.

kacerna319
autor
2. dub 2018

Holky totiž odmítají všechny druhy dudliku a nechtějí ani žádné lahvičky. Někdy si i takové noci užívám, beru to jako období tuleni, které zřejmě brzy skončí, někdy, když jsem bez energie, to je velmi náročné, už mě mnohdy napadlo, že si připadam jako otrok, nevim vsak, jak z toho ven. Ostatní se potřebují vyspat do školy a do práce, a aby byl klid musím holkam dat prso. Spolu s tím jídlu nevěnují velkou pozornost, je pro ne nezajímavé a jsou tedy velmi male jedlice a jsou drobounke.