Noční buzení každou hodinu

blanula88
18. črc 2018

Ahojky, máme takový docela velký problém. Už si s ním nevíme rady. Náš malý 9 mesicni chlápecek se pořád budi každou hodinu. Už jsem vyzkoušela snad všechno a porad žádný úspěch. Buzeni začalo už od 3 mesicu a porad trvá. Prosím poraďte mi nějaké řady?

petulak7
18. črc 2018

@blanula88 Myslim, ze na to rada neni, jen vydrzet...nektera miminka to tak proste maji. Jak spi pres den? Neni treba unaveny nebo naopak prespaly? Leze? Co zuby? V tomhle veku si vsechno mnohem vic uvedomuji a muze se stat, ze se kvuli tomu casteji budi? Spi sam nebo s tebou b posteli? Kojis? Ja mam osmimesicniho, taky se casto budi, ale mam ho u sebe v posteli, on si vezme prso, jak potrebuje a ja spim dal, takze to neresim. Proste je jeste malej a potrebuje se ujistit, ze neni sam 😉

moodie
18. črc 2018

@petulak7 Naprosto souhlasím. Někdy nezbude nic jiného než tohle období toho malého tvorečka prostě překonat...

priefi
18. črc 2018

@blanula88 zoubky?

lioness34
18. črc 2018

@blanula88 nosit a my když jsme vedeli ze to jsou zoubky nebo bříško občas dostal nurofen a gel na zuby a taky spali s nama v posteli - pak na matracich na zemi když nás bylo víc.... pomohlo to dost - první spala celou noc na 9-10mes a druhá asi na roce.... třetí začal teda celou noc spát asi před měsícem tudiz cca 2 a 3/4 roku... proste se budil. Někdy 2x a někdy 8-10x.... chce to vydržet.

bayt
18. črc 2018

@blanula88 Taky by mě to zajímalo, máme to samý - malej má fakt lehký spaní, často se budí a usnout umí jen u prsa...a pije taky velmi často. Nejpozději až mu budou dva se ale hodlám vyspat celou noc, prostě mu místo prsa začnu dávat v noci čaj nebo tak.

misicka1988
18. črc 2018

@blanula88 Mě se dcera budila někdy i po půl hodině. V průměru 8x-11x za noc. Je to celkem běžné u kojených děti. Nám pomohlo až zrušit noční kojení, když bylo dceři 16 měsíců. Přes den jsem ale kojila dál. Od té doby ( dnes ji je 21 měsíců ) se budí max 1x za noc, chce k nám do postele. Spousta krát už ale spala až do rána bez probuzení.