Noční pláč. Poradíte, prosím?

evka_28
15. bře 2021

Prosím o radu. Synovi je 8 měsíců, přes den je to vysmáté dítě, ale v noci je to poslední měsíc děs a běs. Řve jako tur několikrát za noc a my nevíme, co s ním. Hlady to není, je naučený jíst až kolem 4. ráno. Když k němu přijdeme, tak začne brečet ještě víc a není k utišení. Už jsme s manželem dost nevyspalí a hotoví.

leniczka23
15. bře 2021

Zuby nebo noční děsy, ale na ty děsy se mi zdá brzy. U nás tohle jsou vždycky zuby. Dělal to měsíc v kuse u stoliček a teď to je na novo u špičáku, lezu po zdi už. Dnes běžím do lékárny pro Camilia na zuby protože tohle se fakt nedá. Držím palce ať to máte brzy za sebou.

evka_28
autor
15. bře 2021

@leniczka23 zuby má zatím dva dole, nahoře vyhlížíme a nezdá se nám, že by se tam něco chystalo, tak uvidíme.

amazonkajanik
15. bře 2021

@evka_28 zkuste mu dát před spaním taky tu camilii na zuby. Je to heřmánek a uklidní ho. I kdyby to zuby nebyly, heřmánkový čaj se doporučuje i před spaním. Ale opatrně s ním, když je ho moc, tak brání vstřebávání železa,nebo vápníku,teď si nejsem jista ...

elencze
15. bře 2021

podle mě běsy, nesahat, nechat vzbudit, jen hlídat, aby se přitom, jak brečí a třeba sebou hází nezranil Někomu pomůže rozsvítit, někomu ne. Jeden odborník radí budit, jiný nebudit. Budete muset vyzkoušet dle sebe.

klokanka31
15. bře 2021

@evka_28 Taky myslím noční běsy. Naše malá to má průběžně od narození. Někdy celou noc v klidu, někdy jen jednou za noc kvíkne a stačí jen udělat ššš, a spinká dál. Ale stalo se i že klidně 5x za noc strašný pláč, a pomůže jen když jí vezmu do náruče aby se vzbudila. Jdu s ní kouknout na našeho hafana, to jí vždy uklidní, a pak spinká zas dál.