Nutrilon Alergy Care a blinkání. Myslíte, že jí to nesedí?

strasidelko
27. lis 2019

Ahojky holky byli jsme s malou na um na bebe a přešli na nutrilon lactose free a dr nám doporučila přejít na Nutrilon allergy care. Malá je na nen třetí den a pořad mi to blinka.

Po normálním nutrilonu v porodnici kakala jen hleny rak proto tyhle alergeni.

Myslíte ze ji to nesedí když mi ho pořad zvraci? Chtěla bych zkusit klasiku sunar. Ale nevím zda po třech dnech mohu změnit a jestli to blinkani není tím ze je to hypoalergeni.

Teď nevím zda koupit klasika sunar nebobten HA.
Děkuji všem za radu.

michaelllas
27. lis 2019

@strasidelko Ještě vydrž pár dní, obvykle trvá 4 - 7 dní, než se projevy ustálí. Pokud ti doktorka doporučila Allergy care tak klasický Sunar nedoporučuji. Když už tak vyzkoušet Sunar Allergy Care. Pokud malá blinká z mléka, není to proto, že je bez ml. bílkoviny. Důvodů blinkání může být několik přejídání, reflux, potřeba odříhnout, nebo může vadit nějaká složka.... Pokud se to do tří dnů nezlepší, poraď se určitě s doktorkou, jestli změnit mléko a zkusit třeba ten Sunar Allergy Care., nebo najdete jiné řešení. Jinak pokud by se u miminka alergie nepotvrdila, ještě jsou mléka s označením AR (i Sunar AR), které jsou právě pro děti, které hodně blinkají 🙂

marketa1218
27. lis 2019

Určitě ale neměnit tak často, miminko si na to musí zvyknout. Je to zahul pro bříško.