Od kdy učíte lézt děti ze schodů normálně po dvou?

lendych
5. črc 2009

Holky odkolika let je dobré učit děti lezd po dvou?Myslim normalně po nohou...
My ukazujem a prcek i leze dolů po čtyřech.

lendych
autor
5. črc 2009

měla jsem napsat asi jít po dvou než lézt...

kubaka
5. črc 2009

nijak jsem neučila , to nejde naordinovat - začal to prostě napodobovat sám od sebe až když se na to cítil. Oba dva kluci to tak dělali. Když chce po čtyřech, tak se po dvou ještě bojí. Pak bude chtít za ruku a jít po dvou. Náš malý už dnes chodí bez držení a střídá nohy. Vůbec jsem ho to neučila. To se naučí samy 😉

kacka.va
5. črc 2009

naše za ruce už po schodech chodí dlouho a teď se začala přidržovat jednou rukou zábradlí a druhou jí držíem za ruku a ťape krásně. Ale samotnou jí tam samozřejmě ještě asi dlouho nepustíme.

mobina
5. črc 2009

U nás byla potřeba hned po dvou, takže já ho spíš učila po těch čtyrech 😅 ale to se stejně dlouho neujalo, takže od té doby, co chodíme, chodíme po dvou a přidržuje se jednou rukou stěny nebo zábradlí a druhou se drží mě.

petyfox
6. črc 2009

Ahoj holky,
my jsme zrovna včera šli ven bez kočáru a pak domů jsme zkušeli schůdky do 1.patra.No byla to zábava jako 😉 Všichni sousedi věděli že jdem domů....Myslím,že ještě párkrát zopakujem a budem chodit kolem stěny nebo za ruku. 🙂 🙂 🙂

ygreen
6. črc 2009

mladej je moc malej a "blbej" takže se ke schodům žene a hned po dvou, takže ho nepouštímě, jinak by zlý 😒

anatanka
7. črc 2009

Mame celkem vysoke schodiste doma, takze Miri ma trenink odmala, nijak jsem to nerasila. Driv je slezala po zadku a jak chodi ted ani nevim.