"Osypalo"se dítě z nových plenek Pampers? Máte fotku?

marketecka
13. črc 2011

Já si totiž myslím, že malá dostala alergii z nich, pročetla jsem pár diskuzí a je to prý dost dobře možné - zvláště z těch nových a vyrobených v Polsku (Active baby). To, co má na kyčli, vypadá dost ošklivě. A co vám na to zabralo - krom výměny plen? Díky, Market.

andara
13. črc 2011

Pampers Active baby jsou totiž parfemované (né všechny), sleep and play taky, tam je ten heřmánek! Já třeba tu parfemaci nechápu, zvlášť dávat to holčičkám na pipku (taky si na ní neleju parfém🙂), já je teda nepoužívám, ale malá se mi strašně oprudila po těch ubrouskách -měla skoro až puchýřky, no děs, namazala jsem jí to krémém Fungicidin na kvasinky a zabralo to.A jak to vypadá, jako pupínky?Můžeš zkusit Imazol třeba, nebo sudocrem.
Držím palce, ať něco zabere.

mami29
13. črc 2011

Ahoj me se Mila osypal po tech zelenych pamperskach a uz je to 3 roky zpatky. Vadilo mu jak je to napustene. Mel je dva dny a byl hned kolem pindiky osypany. Mazali jsme kremem na opruzeniny a okamzite vymenili plinky. Mizelo to pomalu ale mizelo.
I ted se temto plinkam radeji vyhnu.

eloana
18. črc 2011

ahoj- kamaradka mela maleho silene po pamerskach opruzeneho... doktorka rikala,ze do nich pridavaji nejaky toxin a ze tam mela x deti s osklivymi popruzeninami po pamerskach