Pasení koníčků v 8 týdnech. Jak dlouho jste nechávali?

29. dub 2021

Ahoj! Prosím, jak dlouho jste nechávali 8tydenni drobečky pást na brisku koníčky?
Moji maličké bude zítra 8 týdnu a když ji dam na bříško, má hlavičku krasne zvednutou třeba 3-4 minuty, což mi přijde asi až dost.
Spis mě zajímá, jak často/kolikrát denně jste je na bříško dávali vy?
Díky!

squezy
29. dub 2021

X krat za den, ale jen na chviličku.

svija
29. dub 2021

To je jedině dobře, určitě jí na bříško dávej několikrát za den. Určitě ji tím nijak "nepřecvičíš". Využij toho, že na bříšku chce být a nebrečí, to se o spoustě dětí říct nedá.

lv
29. dub 2021

Snad 10x za den, na chvili, ty 3-4min jsou krásné

zuzroko
29. dub 2021

Dávala jsem skoro každé přebalování na chviličku od narození, pak během dne a když jsem viděla, že už ji začíná hlavička povolovat, tak jsme otočila 🤗

cilkat
29. dub 2021

Pokud se jí to líbí, klidně bych nechávala, tak často a dlouho, jak bude malá ochotná. Ale 3-4 minuty v tomhle věku je fakt šikulka zvědavá 😉 .

any01
29. dub 2021

My jsme nedávaly dlouho, malé se to nelíbilo, teď má 10 měsícu a začíná chodit, o nic nepřišla 😁 i doktorka chválí že je ciperka. Asi záleží na každém mimcu 😊

barunkiss
30. dub 2021

Nechávala jsem několikrát denně, vždy po chvílích. Malé se na bříšku moc nelíbilo, tak jsem ji nenechávala proti její vůli. I když jsem poslouchala, že ji tam mám nechávat proti její vůli, kašlala jsem na ty kecy. Cvičila jsem s ní na bříšku na balonu, na sobě i na zemi a v necelých 4m už se mi začala sama otáčet na bříško 😊. A to jsme předtím byli na rhb kvůli přepadávání a nijak ji to nepoznamenalo 👍🏻.