Plačtivé miminko. Nějaké tipy na uklidnění?

md92
3. čer 2020

Zdravim, chci se poradit, nebo uklidnit, pokud si tim nekdo taky prosel. Mame 4tydenni holcicku a place od rana do vecera. Place az tak, ze cela zrudne a nemuze dychat, treba i 3 hodiny v kuse. Je nakrmena, prebalena, pomazlena, prdiky zrovna netrapi. V nosutku place, pokud je svazana taky, kdyz ji nosim v rukach, taky place. Vyzkousela jsem snad vsechno. Nevim si rady 🙁 Uz i sousedka rikala, ze mimco jde dobre slyset. Mel/ma nekdo taky takove ditko? Kdy to prejde? Nejake tipy na uklidneni? Nemam jit s ni k lekari? Dekuji.

farka
3. čer 2020

Pokud nemá žádné zdravotní komplikace, tak to bude chtít vydržet. Může si nést špatné zážitky z porodu, může hůře snášet aklimatizaci, může být jen velmi senzitivní dítě, může ji jen něco vadit a ještě jsi na to nepřišla. Je tam toho "může" strašně moc. Je opravdu maličká. Dcera má 2 roky a stále je to plačka, věčně nespokojené dítě, stačí menší nepohodlí a je zle. To nejhorší odeznělo asi v 10m. Vím, není to povzbudivé, ale uteče to a bude lépe.

miba10
3. čer 2020

@md92 neublinkava po jídle? Ono děti byť i s lehký refluxem jsou také plactivejsi. Mlíčko se jim vrací že žaludku do jícnu a pak je pálí žáha. Je to o chlup lepší pokud leží ve zvýšené poloze

puhelin
3. čer 2020

Je kojena? Ja jsem pri placi svym kojenym detem nabizela prso, to je uklidnilo. Deti diky tomu plakaly naprosto minimalne.
Jeste me napadlo, jestli nemuze mit z porodu nejaky neleceny uraz. Zablokovany krk, zlomenina.

krupka3
3. čer 2020

Take me hned napadl KISS syndrom, vyhledala bych nekoho, kdo se tim zabyva. Jaky byl porod? Pokud narocny, muze si dite zpracovavat i ten. Urcite bych se nepriklanela k tomu, ze "to prejde", miminko urcite place z nejakeho duvodu.

eithelwing
3. čer 2020

U nás byla dcera také extrémně plačtivá. Prso netisilo, náruč nepomohla, blinkala, problémy se spaním. Později se objevila asymetrie v pohybu.
Po půlroce vzájemného trápení jsme odhalili zablokovanou krční páteř, zmiňovaný kiss syndrom.

agnes_123
5. čer 2020

Jste si jistá, že je nakrmená? Vážíte ji? Mně takhle mimi řvalo, když se mi snížila tvorba mléka. Nevážila jsem před a po krmení, takže jsem to nepoznala. Až když zhubla, ale to už bylo X dnů a nocí prořvaných ☹(((

martiniquest
5. čer 2020

Kdykoli mi dite "bezduvodne" brecelo, strcila jsem prso a byl klid. Rovnez to ale muze byt Kiss syndrom nebo x dalsich veci

neikisa
Odpověď byla odstraněná
Zobraz