Plenka do auta. Mám ji dcerce raději dát?

11. led 2020

Ahoj holky. Chceme jet na menší dovolenou a mám 4 letou dcérku. Ona je už bez plenek ale nikdy dlhší cestu nevydrží a počura celou sedačku. Tak či ji mám dát plenku nebo ne. Ďakuji za každou radu.

leniczka23
11. led 2020

Klidne bych dala s tim, ze se domluvite ze si bude rikat a bude ji mit jen pro jistotu..Urcite ji nerikat, mas plenku.poustej to do.ni ale mit ji jen jako rezervu.

olga_
11. led 2020

Podle mě není řešení dát plenu, ale dělat dostatečně často pauzy.

kacenka115
11. led 2020

Dávala jsem pod zadek látkovou plenu a podložku, aby syn neměl na sobě. Přijde mi, že se s plenku méně snaží.

makra1988
11. led 2020

Tak se dcery ptejte, pokud vám neřekne a nebo dělejte, jak je zde uvedeno častější pauzy. A nebo na sedačku dejte přebalovací podložku, popř. Látkovou plenu nebo podsedacek. Když má 4 roky, už si nějak musíte poradit a zbytečně si nepridelavat práci. Ji se v tom pocuranem nejspíš dobře nesedi 😁😁😁

suromana
11. led 2020

Pokud by byla vzhůru, častěji bych stavěla, pokud v autě vždy usne a počůrá se, dala bych plenu. Ono je to někdy ošemetné, třeba na dálnici jen tak nezastavíte, úplně nejlepší jsou kolony a kakání, doteď vozíme v autě nočník, syn má čtyři roky, je sice v autě bez pleny, i když v autě spí, což je skoro vždycky, tak se nepočůrá, ale kakat do rygolu u cesty nebo na benzínce prostě nechce.

martt
11. led 2020

Zkusila bych to vyřešit jinak. Jak tady holky radí buď podložku pod sebe a delat častější přestávky. Plina by mohla být krok zpět. I když už ji je 4 roky. Tak by se na ni mohla začít znovu spoléhat.

eithelwing
11. led 2020

U nás se moc neosvědčilo dávat plenu... Jak ji měla dcera zpět, tak to byl krok zpátky a skoro se mohlo začít odznovu. Ale pokud by měla v autě spát, dala bych minimálně podložku. Při spánku to nemáme vyladěné, při bdění to zvládá, plus já se ptám. Ale je fakt, že jsme nikdy delší cestu jak 2-3 hodiny nepodnikali.

veronikav31
11. led 2020

Já osobně bych zpět plenu nedávala, používala jsem jednorázovou podložku,když se starší dcerka nebo teď mladší syn počurali tak to podložka zachytila a nic kromě oblečení mokré nebylo.Máme stejně starou dceru)4 roky a to by byla scéna kvůli plíně, to by u nás nepřežila.prostě častěji zastavujeme

rickym
11. led 2020

Plenku bych nedávala... když měla dcera 2r4m jeli jsme do Chorvatska a dala jsem jen na cestu tam podložku a dělali jsme pauzy a zvládla to bez nehody. Na cestu zpět už jsem ani podložku nedala. Dceři bych po cestě připomínala, že je bez plenky a určitě to zvládne 😉

lstuchlova
12. led 2020

Tak snad není problém prostě co 2 - 3 hodiny na pár minut zastavit. Své dvouleté dceři bych plenu nedala, na sedačku bych dala přebalovací podložku.

cuuza
12. led 2020

Při cestování autem stavíme preventivně každou 1-1,5 hod. Aspoň se všichni protáhneme a nemusíme řešit, kde zrovna se dá nebo nedá zastavit.

vladienka
12. led 2020

No popravde v 4 rokoch mi pride masaker davat plienku kamkolvek, aj do auta. Inak sa nepocurava? Dala by som ked tak jednorazovu podlozku, ale urcite nie plienku.

ckei
12. led 2020

Určitě bych teda nedala. To už raději podložku a pod to igelit. Plena není žádné řešení, jen prohlubování nemožnosti řešení tohoto problému. To raději často zastavovat.

ckei
12. led 2020

Jinak s dcerou jsme v 1r11m absolvovali 6hodinovou cestu na dovolenou, už bez pleny a zvládla to bez jediné nehody. Častěji jsem se ptala, 3x jsme zastavili. Plenu fakt nedávejte.