Plenky Naty, máte zkušenost?

majovasnazilka
16. kvě 2016

Ahoj, zajímaly by mě zkušenosti s eko plenkami Naty. Rozmýšlím, jaké plenky budeme kupovat, látkování nechám nadšeným prvorodičkám, ale také se chci vyhnout zbytečné chemii. 🙂 Díky. 🙂

pavlakosec
16. kvě 2016

Jsem sice nadšená prvorodička ale určo za nás dm plenky(bohužel nejsou eko). Bohužel po všech jiných měl hned zadek doruda a mě navíc všechny jednorázovky strašně smrdí. Já jsem ale za látkování. Peru každý 3.den a na druhátku určo taky pojedu v látce. Bohužel u nás je to i tím, že nám málo vyváží popelnice a v létě by to byl děsný smrad.

teerulka
16. kvě 2016

Já jsem měla eko Naty na dceru v porodnici, byly výborné, neprotíkaly, neopruzovala se, dobře držely. Škoda, že pro firmu Naty dováží jen malé velikosti. Je to vlastně německá plenka značky Wiona, na některých v balení to bylo i napsané. Kdybych ale měla kupovat Wiony, které se u nás také dají sehnat, vyšlo by to mnohonásobně dráž.

majovasnazilka
autor
16. kvě 2016

@pavlakosec My máme malý byt bez balkonu, takže sušení by byl fakt problém. 🙂

majovasnazilka
autor
16. kvě 2016

@teerulka Tak to je bezva, že vyhovovaly. V Globusu jsem viděla víc velikostí, ale detailně jsem to nezkoumala, takže se vyrábí do kolika kilo?

teerulka
16. kvě 2016

@majovasnazilka Promiň, teď jsem si uvědomila, že jsem používala ekoplenky nappy - spletla jsem si název:-/ Každopádně ty můžu doporučit🙂