Podložka do kočárku, co používáte v horku?

foxxi
6. črc 2017

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat co používáte do kočárku v tomto šíleným horku? Malá se mi ve sporťáku hrozně potí, tak uvažuji o merino vlně, jen si nejsem jistá jestli je to na léto to pravé. Máte někdo zkušenost?

lolam10
6. črc 2017

Pouzivam tenkou decku a to hlavne kvuli tomu ze jde prat na rozdil od korby kocarku☺

hojda
6. črc 2017

Koukni na Dita Tábor výrobky s Oulastem pro tepelnou pohodu v zimě hřejí, v létě chladí - zavinovačka se dá používati jako deka později, nebo přímo deky.

aletheia
9. črc 2017

Mam podlozku od Petite&Mars a jsem moc spokojena, nebyla nijak extremne draha (do 500,-) a potah je na zpusob rucniku, dobre saje pot.

drdovi
18. čer 2018

Ahoj a máte někdo zkušenosti s merino podložkou v létě?

tynka9
18. čer 2018

Nemám přímo merino podložku, ale háčkovanou deku bavlna - merino vlna a spokojenost. Malý se mi hodně potí, dala jsem mu tam tenkou dečku (umělotina z pepča), protože jsem měla pocit, že ta háčkovaná deka je moc hutná. Během dvou dní měl záda pěkně osypané potničkami, dala jsem zpět deku s merinem a do dvou dní potničky pryč.

drdovi
16. črc 2018

@drdovi
@drdovi
Tak jsem ji pořídila a hned jsme ji vzali na zátěžový test na dovolenou k moři. Bála jsme se jestli to bude fungovat a fungovalo to víc než dobře, dcera měla záda vždy suchá a to i v největším horku. Věřím že i v zimně nám poslouží stejně dobře. Co nejdřív pořídím podložku i do autosedačky.

tonicka16
16. črc 2018

Taky máme v kočárku podložku z merino vlny od Emitexu a nepotí se na ni tolik 🙂