Prací gel pro mimčo

kaii
7. črc 2018

Nemůžu zde vůbec dohledat ale vím že se to řešilo už 🙂
Který je podle vás nejlepší? S kterým máte nejlepší zkušenosti?

mku
7. črc 2018

Persil sensitive. Peru s nim od miminka a nikdy se neosypal. Ted je super i na fleky od prikrmu.

vendelinka08
7. črc 2018

Mam doma atopiky...pouzivam take Persil sensitive gel ale i prasek. Pak mohu i Batole...a gel sensitive z DM. Co nemohu pouzit je Ariel a Lovela...po tom by se kluci uskrabali. Po Lovele mel syn i vyrazku...a dalsi prasky radeji nezkousim. Zustavam u tech..ktere snesou.

priefi
7. črc 2018

@kaii ja pouzivam persil sensitive, ale prasek, gel uz tak ok neni. Pak jeste nekteri doporucuji batole, lovelu, ariel sensitive

petaov
7. črc 2018

Přírodní - prací gel z mýdlových ořechů Yellow and Blue bez vůně, Bio-D bez vůně, Sonett Natural. Starší syn trpěl na ekzémy, tak jsem přestala používat klasické prací gely (po Persilu sensitive se osypal), teď v tom peru i mladšímu.

vikiza
7. črc 2018

Za nás Batole. Vyzkoušeli jsme Lovelu, Persil sensitive, ale Batole se osvědčilo nejvíc a pěkně voní. Peru v něm věci i nám. Cena je také příznivá při kanystru 5 l.

yerry
7. črc 2018

@kaii kdysi jsem prala v lovele, ale je na nic... nejlepší se mi osvědčila domaci praci gel že sody a mýdla, dnes používám tutéž kombinaci v práškové podobe. Na bílé prádlo prodávám ještě perkarbonát sodny a při nižších teplotách ještě taed.... pokud nemáš chuť doma nic míchat (je to 5 minut prace) doporučuji spíše něco eko jako je jellow&blue, ecover zero, nebo ještě líp sonet.... všechny ostatní komerční gely a prášky jsou plné chemie .... škodí při doteku kůži i vdechovanim vyparu....zkus kouknout na biooo.cz tam jsou prášky i s laickym rozborem látek, nebo já objednávám na ekokoza.cz....

penelopaw
7. črc 2018

@kaii My doma pereme v Ecoveru. Obě děti mají sklon k atopii, ale u tohohle pracího gelu se žádný problém neobjevil. Jen pořizovací náklady jsou oproti jiným pracím gelům dost vysoké.

xkalisto
8. črc 2018

@penelopaw a perete v klasickém? Já koukala po nějakém co je vyloženě 'baby' a neviděla jsem tak jsem teďka pořídila pro zichr Frosh Baby. Normální mám právě Method ale to je stejná firma co Ecover.

penelopaw
9. črc 2018

@xkalisto Jj, v klasickém - mám Ecover Zero - koncentrát na normální prádlo (velká "lahev" se světle modrým uzávěrem), a potom Ecover na vlnu a jemné prádlo (lahev o něco větší než saponát s růžovým víčkem). Kdyžtak mohu napsat ty německé texty 🙂.