Přechod z Beby na jinou Bebu. Není to blbost tohle střídání?

strasidelko
13. lis 2019

Ahojky všem.
Jelikož naše malá má zacpu a jsme na Beba al 110 bez laktozy tak dr nám doporučila přidávat k tomu normální bebu a střídat to. Jedno krmeni beba normální a další zase speciální bez laktozy.

Jsme na bezlaktotozve protože jsme měli první týden Nutrilon a malá kakala jen hleny. Přešly jsme na bebu a začala kakat, ale strašně tvrdá hovinka a celou noc pláče a snaží se vykakat a kroutí se a nejde ji to.

Co myslíte není to blbost tohle střídání?

malytlustyhroch
13. lis 2019

Vidim, ze nikdo neodpovida, tak napisu aspon to malo, co vim. Jako dospela nemuzu laktozu. Kdyz jsem byla u gastroenterologa, rikal mi, ze nekteri lide, kdyz uplne vysadi laktozu, tak maji zacpu a resi to tim, ze si obcas neco s laktozou daji. Tak to asi uplna blbost nebude. Osobni zkusenost nemam, protoze me dela zle i jen trocha laktozy, tak nic takoveho nezkousim. Jestli tomu dobre rozumim, tak ruzni lide maji ruzne mnozstvi toho enzymu na stepeni laktozy, takze to ze nekomu nedela dobre velke mnozstvi laktozy neznamena, ze nemuze v pohode stravit mensi mnozstvi. Kdybych byla v tehle situaci jako dospela, tak bych ty dve mlika spis michala nez stridala, aby ty laktozy nebylo moc najednou, ale jak to chodi u mimin o tom nic nevim.

zelenaesmolda
13. lis 2019

@strasidelko
ja bych zkusila bezlaktozove UM jine znacky.