Probiotika - jaká se vám u miminek osvědčila?

jajjinkka
20. únor 2019

Ahoj holky, tak díky dietě je malej už na lepší cestě ekzém se zmírnil jen teď už jsem 3 dny zralá skočit pod vlak. 😔 Dávala jsem probiotika biopron kapky až na kyselý zápach stolice oranžová, malej v klidu spinkal. Biopron došel a tak mi v lékárně poradili jiné probiotika protože biopron zrovna nemají já koza pitomá je tedy na řadu lékárnice vzala s vědomím že o tom asi něco ví no prd malej má už třetí den jen zelený hlen. 😔Takže probiotika letěli do koše a hledám jiné, jaké dáváte miminkum? Potřebuji mu uklidnit střeva a už nevím jaké mu dát většina obsahuje soju nebo mléčnou bílkovinu což nemůže. 😔

eithelwing
20. únor 2019

Dávala jsem biogaia. Každopádně účinek probiotik se projevuje až po 3 týdnech, takže bych neusuzovala z okamžité reakce, to podle mě nemůže být dost dobře možné...?

brookmichaela
20. únor 2019

@jajjinkka vrať se k těm které Ti seděli před tím.

wxkatuska
20. únor 2019

@jajjinkka jak mate stare dite?

jajjinkka
autor
21. únor 2019

@wxkatuska 6 měsíců

jajjinkka
autor
21. únor 2019

@brookmichaela koupila jsem zase biopron a malej jak vyměněný. 🙂

wxkatuska
21. únor 2019

@jajjinkka pokud mu biopron vyhovuje, tak ho nechte 😉 jinak dobry jsou treba tyto probiotika: GUTPRO INFANT POWDER (hypoalergenni).

jajjinkka
autor
2. bře 2019

@wxkatuska ahoj, tak ve finále jsme vysadila I biopron 😔z ničeho nic úplně kyselá stolice, noční řev a opět dokola, týden nedávám nic a je to lepší

wxkatuska
4. bře 2019

@jajjinkka on biopron nebude uplne hypoalergenni a jsou na nej casto reakce. Nicmene pokud predtim byl snasen dobre, tak bych pricinu hledala i jinde, treba vadi jeste neco jineho, noveho.