Propíchnutí uší. Máte zkušenost se zchlazením uší?

kribb
19. kvě 2020

Ahojte maminky 🙂
Za pár dní dáme dcérke prepichnúť ušká u našej doktorky. Máte niekto skúsenosť kedy doktorka prepichovala uško len pri zachladení ušiek? Nebolelo to vaše deti moc?

karla2015
19. kvě 2020

U nas pediatr nastreluje....obema bylo asi 10 mesicu a myslim, ze nic necitily, vic jim vadilo, ze je drzel doktor.

kribb
autor
19. kvě 2020

@karla2015 no naša to robí klasicky ihlou a nedáva ani mastičku na znecitlivenie len to zachladí.. A aj keď sme obvolali iných doktorov nakoniec nám zostáva len táto alternatíva... Celkom sa obávam

ruzova_pastelka
19. kvě 2020

S propichováním zkušenost nemám, dceři náušnice nastřelovali. A ani si toho nevšimla! Víc než to jí vadilo, že se nesmí hýbat, jinak byla naprosto v pohodě (bylo jí 8 měsíců). Píchání bych moc nedoporučovala, to může bolet dost.

ruzova_pastelka
19. kvě 2020

A koukám, že už ti někdo psal to samé. U píchání je ještě ta nevýhoda, že se to málokdy povede stejnoměrně. Tak to zváží, jestli by to fakt nešlo nastřelit.

kakba
19. kvě 2020

@kribb urcite zkus najit doktorku ktera nastreluje. Hlavne deti to neboli, je jim neprijemne, ze jsou pevne chyceny a nemuzou se hybat. A je to hlavne hnedka.

jancabr
19. kvě 2020

Také jsme byli na nastřelení. Dcerka byla v pohodě, jen si trochu brekla, jak jí sestřička držela. Bylo jí to nepříjemné. Co zkusit nějaký tetovací salon nebo plastickou chirurgii (u nás v Hradci Králové to třeba dělají v Sanusu na kožním)

petulejan
19. kvě 2020

U naší doktorky je to tak,že si tatínek vzal malou na klín,maminka na to neměla 😁a paní doktorka ji je nástřelila. Nebylo potřeba žádné chytnuti,malá to vůbec nepostrehla. Předtím jsem ouška namazala Emlou.

adel2507
19. kvě 2020

@kribb Naše doktorka naušničky nedává, tak jsem malou vzala v 6 měsících do piercingového studia. Paní byla úplně skvělá, s dětma to krásně umí. V klidu si udělala fixou tečky, pak jsem si vzala malou na klín, ukazovala jsem jí hračku a paní nastřelila naušničky. Byly z bioplastu a s hojením jsme neměli jediný problém.🙂

eithelwing
19. kvě 2020

Asi bych propichování zvážila. Dcera měla nastřelení a naprosto bez problémů.

krupka3
19. kvě 2020

Nenechala bych pichnout. Sama z toho nemas dobry pocit, tak s tim zatim pockej az bude moznost nekde nastrelit. Az to bude pichat a mimco u toho bude rvat bolesti, bude pozde zmenit rozhodnuti.

adinka19
19. kvě 2020

@kribb u nas taky nastrelila. Mala nez si uvedomila, ze se neco deje, bylo po vsem 🙂

cherie24
20. kvě 2020

@karla2015 a netahaly si za uši pak holky? Malá teď má 8 měsíců a řešíme taky naušničky. Dr nastřeluje, ale malá si teď tahá za vlásky, když se vzteká nebo usíná a ani čepici ji na hlavě neudržim, tak mám strach, že si za to pak bude tahat :/

kribb
autor
20. kvě 2020

Ďakujem za názor 🙂 ešte raz teda skúsim obvolať čo sa bude dať. Moc ste mi pomohli 🙂

krupka3
20. kvě 2020

@cherie24 Dcera mela nastrelene od 10m a netahala se vubec. Pokud si myslis, ze by se dcerka tahala, tak mozna zatim pockej, mohlo by se ji to spatne hojit.

karla2015
20. kvě 2020

@cherie24 mozna jen chvilicku, ale pak na to zapomnely a v pohode...obcas si na to sahly, ale nic extra....jptaky sem se bala, ze si to servou (hlavne ta mladsi) a dobry, ani o tom nevedely.

mandala
20. kvě 2020

Nejstarší dcera měla ještě uši píchané jehlou, údajně doktor namazal něčím, co mělo trochu znecitlivět, ale podle mě to je úplně k ničemu, asi stejně, jako to zchlazení... Druhá dcera měla už nastřelené a opravdu je to nebe a dudy, já bych taky volila nastřelení...

pleskot
21. kvě 2020

Tak se na nějaký blbý náušnice vyprdni, když z toho nemáš dobrý pocit. A pokud už bez toho nemůžeš žít ( což samozřejmě můžeš, i ona může, fakt že jo) tak jdi alespoň k profesionálům. Auto si taky nenecháš spravovat od veterináře.