Propíná nožičky a třepe ručičkama. Poraďte

romcovaklarka
9. říj 2011

Syn má skoro 4 měsíce a je to asi týden, co začal přes den, v leže na zádech, často dělat toto: propne nožky do rovna, ruce má pokrčené a směrem nahoru a třepe s nimi a do toho trochu červená a "tlačí" ze sebe pláč, trochu jako by opravdu tlačil, ale s kakáním problémy nemá a od měsíce bereme bio gaiu a nikdy nebyly potíže s bříškem. Zní to hrozně naléhavě, jako by mu neco vadilo a já nemůžu přijít na to, co. Je to úplně jiný pláč (nebo snad ani ne pláč, ale spíš takové stěžování si) než jindy. Díky za tipy.

mamkamarketa
9. říj 2011

@romcovaklarka je to divny,ale neprotahuje se?

romcovaklarka
autor
9. říj 2011

@mamkamarketa To si nemyslím, tak to nevypadá. Navíc to není jakoby jednorázovka, ale dělá to klidně i dlouho, pokud ho třeba nevezmu nebo ho nějak nerozptýlím, ale ani pak nevypadá úplně spokojeně (to ovšem může souviset i s tím, že je teďka nejspíš trochu nastydlej 🙄 ).

No, zeptám se asi Dr., jdem v pátek, ale nechci, aby si myslela, že jsem magor 😅

mamkamarketa
9. říj 2011

@romcovaklarka jako ze si tim vyzaduje pozornost? dr se zeptej,ale to me fakt nenapada proc to dela 😕

romcovaklarka
autor
9. říj 2011

@mamkamarketa Taky je to možný 😒 No, každopádně dík 😅

mamkamarketa
9. říj 2011

@romcovaklarka nemas zac pac jsem ti vubec neporadila 😅

papaja249
10. říj 2011

Tak to nam maly dela taky, ale on to ma asi z prdiku. Zkus zkontrolovat, jestli ho uz nezacinaji tlacit plinky. Jinak dej vedet, co Ti rekne dr. Treba je to fakt neco zavaznejsiho.

romcovaklarka
autor
13. říj 2011

@papaja249 Tak Dr. ho dnes viděla při činu a říkala, že na nic neurologického se jí to nezdá a že asi jenom chce chovat nebo něco podobného 😅 Takže asi opět klasický případ plašící matky 😀

lussi
13. říj 2011

ahoj, náš Fífa to dělal taky, prostě se vztekal a dělá to občas i teď 😉

esterika
1. únor 2017

Můj chlapeček to dělá taky a vypadá to opravdu zvláštně, podle mě se mu jen nelíbí ležet pořád na zádíčkách ;) vždycky říkám že si zase hraje na motýla, protože u toho roztáhne ručičky a klepe s nima. Budou mu brzo 4 měsíce, takže si myslím, že to je tím, že nechce být na zádech 🙂