Puchýř na prstu mimča. Co by to mohlo být?

ada80
6. únor 2009

Ahoj prosím o radu dneska jsem našla dcerce puchýř na prstíčku taak nevím z čeho by to mohlo být a jestli ji na to mám něco dát.Asi jí to nebolí protože nepláče.

martimarti
6. únor 2009

Ahoj, naše malá má od narození jakoby puchýře na všech prstech u nožiček. Ukazovala jsem je i naší doktorce a koukala na to, jako když to vidí poprvé. Tak to nějak neřeším, protože malou to netrápí a ani nebolí. Ale kdyby někdo věděl něco blíž, tak by mě to také zajímalo.

ada80
autor
6. únor 2009

matimarti:naše malá to má na ručičce,vypadá to jako spálenina ale nespálila se tak nevím.

martimarti
6. únor 2009

Tak to naše vypadá jako opravdový puchýř. Ale pokud to malou nebolí, tak je to dobře, a pokud by se ti to nezdálo a nemizelo to nebo se to zvětšovalo, tak to doktorce můžeš ukázat.

ada80
autor
6. únor 2009

marti: a dáváš maléna to něco?

martimarti
6. únor 2009

Ne, nic. Malou to nebolí, fakt nevím, proč to tam je??? Říkám si, že až začne chodit, třeba jí to zmizí, má to doloe na ploskách prstů. Pokud to tvojí malou nebolí, tak to nech být a jen to sleduj, jestli se to třeba nějak nemění.

martimarti
6. únor 2009

Teď vidím, že v druhé diskuzi ti někdo radí, že to také měli a bylo to ložisko streptokoka, tak nevím nevím, možná bys to fakt mohla doktorce ukázat, aby se něco nepodcenilo. Já ty naše "útvary" při prohlídce doktorce ukazovala, jak už jsem psala.

ada80
autor
6. únor 2009

já to objevila teprve ráno a doktorka má dnes dovču tak počkám a uvidím ted vypadá že co nevidět praskne.

martimarti
6. únor 2009

Jestli kojíš, zkus ho potírat mateřským mlékem 😉 😉 to je prý všelék. 😉