Rostly někomu zoubky nejdřív nahoře a pak teprve dole?

liska01
29. říj 2015

Ahoj, dcerce rostou zoubky tak zvláštně. První vyrostly klasicky spodní 1 obě, pak ale vyrostla horní 1 a do týdne za ní šla vedlejší 2, teprve pak se vyklubala horní 1 a do týdne k ní horní 2. Během 2 měsíců vyrostlo 6 zoubků a teď byl cca 14 dní klid a čekala jsem spodní 2, ale vůbec nic se tam nerýsuje. Jenže dneska úplně klasicky všechno rve do pusy, je mega protivná, nic jí nezabaví, jen řve, celý den nosím a mazlím, když usne, tak se po chvíli budí s řevem a když jí utiším,tak hned zase odpadne. Jsou to úplně klasické projevy jako měla u každého zubu, ale ta spodní dáseň je úplně klidná. Je možné, že jí rostou nahoře už stoličky nebo špičáky, nechce mi dovolit se tam podívat. Abych viděla dál do pusinky, tak by musela aspoň trochu spolupracovat...
Kdybych věděla, že jsou to zoubky, tak by mě to uklidnilo, takhle se trochu bojím jestli jí není něco jiného... ☹ Rostly někomu taky zoubky spíš nejdřív nahoře a pak teprve dole???

lv
29. říj 2015

ano, mě a oběma dcerkám..my začali horníma dvojkama 😉 jasně, že jí může lézt stolička /špičák obvykle až pak/

liska01
autor
29. říj 2015

@lv Já to vidím na tu stoličku. Všechno si rve úplně do koutku a na pravou stranu, všechny zuby začaly růst na pravé straně. Když tam chci šáhnout tak mě potvůrka hryže a nejsem schopná toho moc zjistit. Ale je teda snad zatím nejprotivnější co byla, tak proto bych to viděla na stoličku... No uvidím, co bude dál.

mariosmykal
Odpověď byla odstraněná
Zobraz