S Manducou do kavárny, jaké jsou vaše zkušenosti?

mauren
31. led 2014

Šly byste?
Mám tříměsíční dceru, příští týden jdeme na sraz v mateřském centru, předpokládám, že tam bude na kočárek málo místa, navíc pojedu přes celou Prahu MHD a raději cestuji bez kočáru.
Na druhou stranu se obávám, jak to bude probíhat na místě. Jestli je reálné mít dítě celou dobu na ruce...
Jaké jsou vaše zkušenosti?

zvirka
31. led 2014

Já teda byla v tomhle věku s malým jednou v kavárně (bála jsem se bacilů) a to sice s kočárem, ale stejně jsem ho celé dvě hodiny měla na ruce, když jsem se chtěla napít kafe nebo tak, tak mi ho podržela kamarádka. Byla jsem tak zvyklá i doma, byl hodně uvřeštěný, takže první půlrok strávil u mě na rukách 🙂 Takže za mě klidně, navíc když jste zvyklí chodit radši s manducou než s kočárem 🙂

andelka
31. led 2014

Já měla mimina taky věčně na rukách, v kočárku mi nevydrželi (jedině v jedoucím a ve spacím stavu). Takže já hodně s manducou, a pak dítko na dece, na rukách, u prsa..Do MHD jsem manducu používala hodně dlouho, do roka a půl.

sartina
31. led 2014

Já bych šla určitě, používám šátek a chodíme nejen do kaváren. Navéc jestli je to mateřské centrum, tak bych se ničeho nebála, jinak bývá někde problém s pčebalením - ne všude mají pultík 🙂 Miminko můžeš mít na rukách a můžeš s ním sedět i v Manduce.

kytkakvete
31. led 2014

Nevidím v tom problém, já po kavárnách chodím od skončení šestinedělí 😀 , kočárek téměř nepoužívám nosím v šátku.

ange_de_la_morte
1. únor 2014

Jasně od mala nosím malého do města wětšinou w šátku nebo ergonosítku, nechce se mi smýkat s kočárem a pak řešit kde projedu, kdo mi pomůže po schodech, že musím kočár složit do auta, atd. Nikdy jsem s tím problém neměla, jediné co je , že musíš si dítě přebalit někde na prostoru když nemáš kočár, ale to taky není neřešitelné 🙂

mauren
autor
5. únor 2014

Děkuji! Myslim, ze mam jasno 🙂