S miminkem na zahradu. Jak tam s ním trávit den?

ema93
27. dub 2020

Maminky, mám doma skoro trimesicniho chlapecka. Mate rady a tipy, jak s ním trávit den na zahrade? 😊 Manducu nema rad a kocarek prichazi v uvahu jen jezdici a to jeste po nerovným terenu🤔 Tak premyslim, jak to udelat. Mam deku s termoizolacni vrstvou, tak treba tam dat hraci deku s hrazdickou. Co myslite? Diky za nazory 👍🏻

zuzkasim
Autor odpověď smazal
Zobraz
mourovatakocka
27. dub 2020

@ema93 Přesně jak píšeš, s patřičnou izolací bych ho šoupla na zem, ať kouká na svět ❤️ Pozor na sluníčko, případné mravence a jen ať je na vzduchu 🙂

puhelin
27. dub 2020

Na Manducu je jeste maly, proto se mu v ni nelibi. Ta je tak od 4 mesicu. Kdyz bude na brisku na dece, nebo treba na vyvysenem miste (gauc, stul), muze se na tebe divat a zaroven posiluje.

cilkat
27. dub 2020

Pokud je doma na zemi rád, tak na deku určitě. U takle nepohyblivého dítěte klidně přeloženou na čtvrtiny, ať mu není zima.

me_druhe_ja
27. dub 2020

Byli jsme s malým na pěnové hraci podložce, když bylo venku 22-23 ve stínu. Měl body s krátkým, tepláky a pokožky. 🙂 Byl ve stínu a v pohodě...naházela jsem mu tam hračky a byl v klidu. 🙂 Bylo mu necelých 5 měsíců.

ivis_b
27. dub 2020

@zuzkasim Syn nosítko nesnášel tak do 10m, pak v něm vydržel třeba 20 minut, půl hoďky. Nenáviděl tu skrčenou polohu, navíc namačkaný na mně, on měl od mala rád prostor. I se celkem nerad choval, nejspokojenější byl rozvalený na dece.
@ema93 Klidně na deku, jen bacha, u země může být chladno, i když bude deka izolovaná. Klidně bych tu deku dala na nějaký stůl, samozřejmě musíš být nonstop vedle něj, pro jistotu.

aspie83
27. dub 2020

Dávala jsem deky a na to hraci deku s hrazdičkou a byl spokojenej 😉 jen jsem hlídala hmyz.. Když pak byly vedra, tak plážový přístřešek a potom bazének s trochou vody 😉

eithelwing
27. dub 2020

Klidně deka, ale tedy mně je zima ještě i na té dece s termoizolací. 🙂 A jinak já chodila pořád s kočárkem, u nás to jinak nešlo, jinak malá přes den nespala.
A když byla vzhůru a bylo hezky, tak jsem ji nosila po zahradě. 🙂 Na dece mi vydržela až později. 🙂

ema93
autor
27. dub 2020

Tak nejak jsem si to myslela 😊 Doma vydrzi na hraci dece i hodinu a je spokojeny. Jinak si taky myslim, ze se mu nelibi ta poloha v manduce a jeste mi prijde, ze ma rad rozhled. I kdyz k nemu prijdu na deku, tak mi prijde nervozni. Delsi dobu vydrzi placat do hracek, kdyz je tam sam😱 Chovaci taky moc neni, to vydrzi jen chvili. Spis hopsani na mici a nebo houpani v hojdavaku 😁

ema93
autor
27. dub 2020

Jinak dekuji za prispevky 🤗

ivis_b
27. dub 2020

@ema93 Syn to měl stejně, v tomhle věku pozornost nijak zvlášť nevyžadoval, chovat se nechtěl. Pak se to změnilo a bylo to až do 3,5 let totálně nesamostatný dítě, ve smyslu, že jsem si pořád musela s ním hrát, nebo aspoň koukat, jak si hraje on. Zlomilo se to s karanténou, kdy jsem na home officu a prostě nemám čas si stavět lego 😀 Jo a z nekontaktního miminka je to největší mazel, tulil by se pořád. Ale to trvá už tak od toho roka.

ema93
autor
27. dub 2020

@ivis_b Tak jsem zvedava 😁

ema93
autor
27. dub 2020

Jeste mam jeden dotaz. Je normalni, ze se uz od narozeni budi pokazde s placem? Malokdy se stane, ze se probudi a smeje se nebo tak. Skoro po kazdem spanku řev.. at je to v noci, dopoledne a nebo odpoledne.