Savičky Avent-nedostupné na trhu. Přidělat dírky do těch stávajících?

21. srp 2021

Maminky, používám Avent skleničky na UM a samozřejmě i Avent savicky. Bohužel ty savicky natural jsou teď na trhu totálně nedostupné, takže malej mi pije že savicek s pomalým průtokem a trvá mu vždycky hrozně dlouho než to mliko vypije, přitom by měl pít už že savicek s vyšším prutokem. Nechci kupovat nový láhve, takže připadá v úvahu jedině přidělat dírky do těch stávajících savicek. Dělala jste to taky některá tak? Nemůže to být nějak zdravotně závadné udělat do toho silikonu dirku a narušit ho tak?

emillyhk
21. srp 2021

Jsme na tom stejně - dírku jsme zvětšili nahřátou jehlou 😊

maxpex
21. srp 2021

Označuji @hnedoocka1 Je to strašné laskavá a hodná maminka, která mu savicky koupila u nich ve zdravotnických potřebách a poslala. Asi před měsícem ani ne jsem řešila ten samý problém a ona se mi zde nabídla. Jsem ji moc vděčná a děkuji, protože syn dále krásné pije z lahviček Avent. Tak ji zkuste také oslovit.
Když jsem obvolávali eshopy, tak mi říkaly, že Avent se stěhuje do Evropy a ty nové cla a Corona toto způsobily, že vůbec nemají dodávky a neví, kdy vůbec budou.

anita003
21. srp 2021

Pokud ti nejde o originální Avent savičky, ale stačí ti ty, které budou pasovat, tak já jsem je kupovala v Kauflandu... Akorát teď nevím, jestli je to typ natural nebo anti colic, nejsem teď doma, abych se mohla podívat a mám oba typy lahviček...

autor
22. srp 2021

@anita003 díky moc! Originál mít nemusím. Dala bys šel prosím foto te savicky? Děkuju moc!

anita003
22. srp 2021

Tak už jsem doma a bohužel to jsou savičky na anti colic, na natural sedět nebudou... 😒

autor
23. srp 2021

@anita003 děkuju!

hnedoocka1
23. srp 2021

Jaký průtok savičky potřebuješ? Můžu se ti podívat u nás, jestli je ještě mají. Kdyžtak napiš do SZ.