Šidítko od Aventu. Používáte doma?

annachr
11. zář 2019

Ahoj používá nekto siditko od aventu? Udrží ho deti v pusince? Mala ma 6t a porad jej vypadává musim u ni sedět a podávat ji ho. Jiný dudlik nemůže kvuli kojeni. Tak me zajímá jestli se to casem změní.

iulia
11. zář 2019

Já jsem měla pro dceru a měla problém ho udržet ze začátku, potom 1m se upravilo. Ale nikdy k němu nepřilnula. A od 4 měsíce ho prostě nechtěla.

anett1309
11. zář 2019

@annachr já ti Teda přesně neodpovim na otázku, ale můj malej měl taky dudlík od avent, ale normální, ne tenhle a kojila jsem úplně v pohodě pět měsíců, i když měl od narození dudlík.

nika_nadherna
11. zář 2019

Proč nemůže jiný dudlík kvůli kojení? Já dávám malýmu dudlík od narození od BIBS a kojím ho pořád i v sedmi měsících. Zkoušeli jsme i jiné, ale tyhle mu nejvíc sedly a kojení níjak nenarušily.

summer2012
11. zář 2019

Malému tento taky nesedl, přešli jsme na ortodontický NUK a kojila jsem do 10měsíců, u mladšího rovnou NUK a kojen 14 měsíců...ale třeba ségra malá nechtěla nikdy žádný...

kafr
11. zář 2019

Kojení a dudlík:
Já měla s kojením první měsíc problémy (ragady, přecitlivělé bradavky, bolelo to jak čert, malá u toho víc spala než jedla, dostat do ní mlíko byl kumšt) a když jsem ji dala dudlík, to bylo teprve peklo. Ona mi bradavky téma dasničkama úplně žmoulala. Dudlíků jsme dostali a vyzkoušeli několik... Po měsíci se to uklidnilo, tak jsem ji nechala ortodontický NUK a s úderem 3. měsíce ho zahodila a už nevzala.
Kojim dodnes, má 16 měsíců a je to pro změnu závislák, už pomalu začínám plánovaně ubírat.

luciklim
11. zář 2019

@annachr my pouzivali od Aventu ale klasicky, taky vypadaval 🙂 asi male mimi neni schopne udrzet, si myslim 🙂 prosedeli jsme spoustu hodin na gauci pri drzeni dudliku 😁pak jsmd vymysleli smotat latkovou plinu do rulicky, pretahnout gumickou a to byl pak drzak na dudlik, fungovalo to dobre😁

luciklim
11. zář 2019

@annachr a ano, casem se to zmeni, bude si schopna dudlicek pridrzet, nandat zpet 🙂

ela90
12. zář 2019

Dcera ho mela do 5m, ze začátku taky neudrzela. Ale to neudržela zadny (asi 5 znaceka) jen o tento mela zajem. Tak jsem ju polozila do boku a napolohovala tak, ze kdyz vyklouzaval, tak se zarazil o peřinku a mohla ho zase vcucnout. V leze na zádech kdyz jsem vozila v kočárku, tak byla zima a ja jsem ji ho zase přikryla plenou, samozřejmě at ma volný nos a videla jsem na ni.

martpro
12. zář 2019

@annachr pokud kojite bez problémů, dítě probírá kojí se v pohodě tak nereste dudlík dejte ten plochej normální a pokud vám to pomůže dítě bude klidnější a bude dudat tak se nic nestane a rozhodně kojit nepřestanete, pokud má 6 tt tak tam rozhodně už ji to sací reflex nezkazí.