Spánek tříměsíčního miminka. Máte podobně?

romanalhotska
20. led 2022

Ahoj maminky, ráda bych se zeptala a zjistila zda některá nemáte podobnou zkušenost. Dcerce je 11 týdnů, je na UM. Už zhruba od 7 týdne se budí jednou za noc na krmení. Napapá se v půl 8 večer a hezky spinká zhruba do 1 až 2 hodiny ráno. Pak znovu krmíme a spinkala až do 7 do rána. Nyní už druhý týden dělá to, že se po krmení ve 2 ráno vzbudí mezi 4 až 5, ale pouze sebou šije, vrtí se, brblá, má zavřená očička, nepláče, hlad nemá, ani dudlíka si většinou nevezme. Jde vidět, že by spinkala, vždy usne a za 5 minut zase a takto pořád dokola až do nějakých 6-7 ráno než dostane hlad. Na prdíky už netrpí, přes den je úplně v pohodě, po večerním krmení také krásně usne a spí několik hodin bez sebemenšího pohybu. Když ji vezmu z postýlky v ty 4 ráno a chovám, tak začne plakat páč by chtěla spinkat. Vůbec tomu nerozumím, proč ta pravidelnost v tu určitou hodinu, trápí mě že nemůže v klidu spinkat. Spinká na boku, na zádech to neumí, to hrozně máchá ručičkami a buď ani neusne, nebo se budí neustále. Na zádech spinká jen v kočárku. Zavinutí se jí také nelíbí. Už jsem z toho zoufalá, každý den ta stejná písnička. Neměla to také některá z vás takto s miminkem?

jjasmina
20. led 2022

Mě se malá budila vlastně každou chvilku až do 14mes, spala max 1h v kuse

30bar
20. led 2022

@romanalhotska A jak víš, ze nema hlad? Nebo plenka pocurana jestli nevadi,neni ji teplo,chladno. Ja mam 3m, um ma vecer v 8 a dalsi v 5.30. Pokud se vzbudi dříve, dám dudlik a drzim jemne za hlavičku,prip.pridrzuji dudlik a zase usne. Pokud by se "smrdlila" moc asi bych zkusila udelat um a dala bych.

fifinka2020
20. led 2022

@romanalhotska malou takto k ránu trápí bříško, i tim, že se v noci víc naloka vzduchu a nedávala jsem pořádně odrihnout (abych ji nevzbudila).