Stokke Xplory, řešily jste údržbový pozáruční servis?

alulan
21. led 2015

Mile uzivatelky Stokke Xplory, mam Stokke Xplory jiz po zaruce, resily jste nektera udrzbovy servis? Nejaky pozarucni servis? Origo servisni stredisko v ČR zřejmě není 😔 A myslim ze by memu kocarku uz docela bodlo trochu ho seřidit a tak bych ho ráda sala do servisu. Jedno miminko už se na něm maličko podepsalo přeci jenom. Poradte jestli víte. Snad nejezdíte všechny stále jen s novými kočarky 😀 Díky moc.

alulan
autor
24. led 2015

Tak diskuzi jsem sama zalozila a sama i odpovim co jsem zjistila 😃, takze kdyztak napr ve Funbaby pozarucne servisuji nase holanske milacky za 350 na hodku. Maji i dva nahradni podvozky na pujceni behem servisu.

gepe
4. čer 2015

@alulan Stokke neni holandska znacka 😕 a ani Holandsko nepatri do Skandinavie. Napr. Autorizovany servis pro Stokke je Vanda Store, kde narozdil od jinych se nemusi cekat na dily i 2 mesice, aj.

alulan
autor
7. čer 2015

aha, no tak dobry 🙂, ve Funbaby v Brne mi řekli, že je to holandská značka. TAky mě to překvapilo,,, 🙂

evaamy
7. čer 2015

Vanda Store můžu doporučit, sice jsem tam kočár zatím neservisovala, ale řešila objednávku již z prodeje vyřazených věci a super domluva.

gepe
7. čer 2015

@evaamy my taky za ty skoro 2 roky Crusi neservisovali 🙂 jen jsme ztratili jednu ochranu popruhu ve sport seat, objednali jsme pres eshop jako spare parts a za 10 dni doma 😅 jinde nam rekli, ze dodani nejdriv za 2 mesice.
@alulan fakt? :D tak tam bych kocar ani neukazala, natoz dala na servis. Jinak my udrzbu delame doma v pohode, promazani kolecek s wd40 🙂