Stolice částečně dokrmovaného miminka. Jaké máte zkušenosti?

evsi88
26. led 2020

Ahoj maminky, mám 3,5 měsíční holčičku, kterou přes den kojim a večer dokrmuji jednou lahvickou UM (vypije asi 90ml) - moje mléko ji nestačí. Vždy měla pravidelnou stoličku - jednou denně, ale teď mi už čtvrtý den nekaka. Vypadá spokojene, neplace a přijde mi, ze ani netlaci. Prdiky má docela smradlave. Pokud by nekakala týden zajdu k lékarce, ale kvůli chripkove epidemii se snažím návštěvu oddalit. Zajímaly by mne Vaše zkušenosti se stoličkou při částečném dokrmovani um.
Předem moc dekuji za zkušenosti!

kristyna233
27. led 2020

@evsi88 zkus vyměnit mlíko. Můj syn se po hippu nemohl vykakat 4 dny, tak jsem použila rourku. Teď má Nutrilon a kaka každý den.

evsi88
autor
27. led 2020

@kristyna233 my máme taky hipp, ale máme ho víceméně od začátku, kdy jsme semtam dokrmili a kajdeni po něm měla ukázkový vzdycky, tak jsem myslela ze ji nezacne z nicehonic vadit🤷🏻‍♀️

lula86
27. led 2020

@evsi88 tak ti nevím, najedla jsi něco co by to mohlo vyvolat ? Já tedy kojím a také dokrmuji hippem a syn bez problémů chodí 2x3 za den na velkou. A to jsme na hippu od začátku.

puhelin
27. led 2020

Podle me ji nesedi ta kombinace materskeho s umelym. Z jakeho duvodu jsi usoudila, ze ji tve mleko nestaci?

evsi88
autor
28. led 2020

@lula86 asi jedla, měla jsem čoko pomazánku z dm, uvědomila jsem si to teď zpětné 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

evsi88
autor
28. led 2020

@puhelin no mě prave zarazí, ze to má až teď, protože s tom byla ok🤷🏻‍♀️Měla jsem problémy s rozkojenim a pak se to sem tam vezlo, večer mívám malou na prsou třeba 2 hodiny a uspavali jsme od 8 do 12-a pořad pobrekavala, tak jsme sáhli po um. Teď zase dva dny kojime plne

puhelin
28. led 2020

@evsi88 Ja jsem dceru vecer taky takhle dlouho kojila. Stihla jaem u toho dve vecere a cely film na mobilu. Ale ja u prsu uspavam, uz nepremistuju, abych je neprobouzela tim premistovanim. Jestli ji treba tohle nevadilo a proto plakala.

evsi88
autor
28. led 2020

@puhelin no s námi je to večerní kojeni jak na houpačce, když je malá v klidu tak super, ale většinou se mi odtrhava, knuci a poušti se, tak ji házu z jednoho prsa na druhé co tři minuty, ale to nejde dělat dlouho🙈za mě lepsi když ji dam um a je spokojena než takhle trápit ji i sebe 🤷🏻‍♀️ Ona mi ani z devadesáti procent u prsu večer neusne, ale musím ji uhoupat 🙂

puhelin
28. led 2020

@evsi88 Vecer uz mleko tak rychle netece, musi se vic namahat. Pak jim jednou staci dat lahev a oni si hned zvyknou, ze to jde i bez namahy a dozaduji se toho. Pritom ne kazdy den je pozitivni i pro nas. Moje deti maji smulu, umele doma nemame a nikdy jim ho nekoupim. Musi se snazit, vim, ze dobrovolne hladovet nebudou 🙂 Zadne mininko dobrovolne nehladovi. Jednou jsem synovi odstrikala, protoze byl ve 3m poprve nachlazeny a 7 hodin nechtel sat, asi ho neco bolelo. Dcerka bez prsu neusnula, syn se naji, pak se otoci, pobroukava si, treba se jeste otoci napit se a za chvili spi. Kdybych je spici dala jinam, asi se vzbudi.