Tříletí kluci se budí a pláčou

veri164
18. srp 2017

Ahoj maminky už nevím co s našimi tříletými dvojčaty kluky. Mají od narození špatný spánek. Buzení a hlavně častý pláč. Teď i přes den ( spí od dvanácti do půl druhé) i v noci zničehonic se rozplacou a nejde je hned uklidnit tudíž vzbudí jeden druhého. Dřív pomohl dudlík ale ten už nemají. Je mi jich líto a k tomu v noci musí spát někdo u nich. Manžel i já už jsme vyčerpání. Ale spíš chci aby byli v pohodě oni.

opicaa
18. srp 2017

Dobry den..nevim co cekate za radu..jestli nejakou cekate... Ale rocni klukspi jeste min nez ti vasi 3letaci..vecer usina kolem 19..kolem 24 jde ke me do postele..dalsi probuzeni ve 3..a budicek v 5-6 a pres den spi max 20-30 minut! Co bych dala za hodinu a pul....a pres den furt v pohybu..nesedi v koute a nehraje si...ted mu roate zub za zubem takze v noci vzhuru jeste casteji..taky padam na hubu..snad to jednou prejde...predpokladam ze to puberty snad 😂

michaal
18. srp 2017

Zdravím a rozumím! Mám dvojky holky, 2 a půl a doteď jejich nespaní odnáším na zdraví. Co nám na tohle noční buzení pláčem pomohlo, bylo sešoupnutí postelí k sobě. Mají letiště a jak jsou u sebe, v noci se k sobě přitulí a noční můry v podstatě odezněly. Stejně se budí, ale už ne s takovým řevem a ne tak často. Nebo jsem slyšela od jiných, že zabral velký plyšák do postýlky.

janulastipka
18. srp 2017

Zdravím. Taky jsem měli takove období. Noční buzení se scénami,hazenim všeho co bylo po ruce. Začali jsme davat rybí tuk eye q a je to lepší ;).

kachnicky
18. srp 2017

A ja si říkala, že jsme asi jediný, co v noci nespi 😃 Ja jsem nespala celou noc uz 22 měsíců, momentálně se budí cca 4x za noc 😅 Už jsem si zvykla a směju se tomu jak jsem si myslela že na roce už určitě spát bude 🤔😎😂 jooo a jestli má někdo recept na spanek, sem s nim 😉

hojda
18. srp 2017

V DM se snad ještě prodávají bachovy esence pro klidný spánek.

veri164
autor
18. srp 2017

My už zkusili homeopatika,čaje, dřív kaše atd. 2 roky spánek minimální.ted už lepší, ale díky tomu že manžel je často mimo domov tak jsem celé noci a dny sama. U sebe spát nemohou jelikož jeden je citlivka když se jí brácha dotkne 😄 trápí mě ten brek, jestli jsou to teda jen noční můry.kdyz jsme byli na EEG z jed in z důvodu podezření na epilepsii tak jsem se s paní doktorkou bavila a řekla že u předčasných to bývá časté. Tak uvidíme.

michaal
18. srp 2017

Zkus si zagooglit na téma noční můry/noční běsy... Jestli to tak vypadá...
Naše jsou taky cíti, když jedna má plyšáka té druhé u sebe, je zle. Ale při spaní jim to kupodivu tolik nevadí.
Už spali i jinde? Naše spaly jednou u babi a 2 noci bez buzení. Dokonce nevstávaly v 6. Je to věda, ten spánek.