Vakuové pytle, využíváte a spokojenost?

kukokuko
12. dub 2018

Prosím, jaká je vaše zkušenost s používáním vakuových pytlů? Ráda bych je použila na uložení oblečení a plyšových hraček po dětech, ale váhám. Používáte a spokojenost? Jaké přesně, prosím o odkazy..
Předem díky

kafr
13. dub 2018

Používáme, máme různé, dražší i levnější, ale ne vždy ta vaku drží. Navíc ty veliké jsou vhodnější fakt na přikrývky a deky, když tam dám hromadu oblečení,tak je to pak strašně těžké. Používali jsme na sezónní oblečení a po vakuaci bylo pomačkané. Vyloženě nadšená z nich nejsem, na sezónní oblečení teď používáme velké plastové boxy.
Ovšem na věci po mimi (když plánuju 2.) i na ty plyšáky bych to použila. Ikdyby se mi měl ten pytel časem zase nafouknout...

voskovkyapastelky
13. dub 2018

Používám, v našem bytě by to jinak nešlo 🙂 a jsem spokojená. Mám vaky na sezonní oblečení a na oblečení, co už je synovi malé. Souhlasím s příspěvkem výše, když jsou nacpané,tak jsou těžké, ale vytahuji je minimálně a ano, oblečení je pomačkané, ale vyloženě přežehlit chce jenom pár věcí (sako, letní kabát) a za tu úsporu místa mi to stojí. Co se týče typů - jedny starší mám z mall.cz a ty relativně brzo povolily, teď mám z Lidlu a ty jsou v pohodě.

saratop88
12. říj 2018

Ahoj, my máme vakuové pytle, koupili jsme je tady https://goo.gl/zRHBZ8 , máme v tom uskladněný zimní věci a fakt super. Jsou za dobrou cenu, top kvalita a levné poštovně. Navíc ke každá objednávka je i dárek. Fakt doporučuju. Přeju hezký den! 🙂 Sara

nupta
14. říj 2018

Ráda bych také vyzkoušela vakuové pytle, ale nemáme vysavač. Nevíte, jestli existuje nějaká malá potvora, co z toho vysaje vzduch jako lux?