Vlhčené ubrousky nebo voda?

10. led 2022

Maminky když se vám dítko 💩.. Čím otíráte 🤔 jde mi o to ,že mám koupelnu malou takže tam nemám přebalovací pult..Nebo místo kam položit malou...Musím vždy utíkat s malou přes chodbu...Ale teď čím víc roste tak kg jdou na horu...A 7kg je 7kg 2,5m ...Tak jsem myslela že bych to začala jen otirat vlhcenymi ubrousky...Koupeme ob den 🤔
Třeba někdo jiný typ ? Jak na to ? Lavor a vodu s hadříkem jsem zkoušela.. Ale všude voda a přebalovák mám daný na postýlce takže moc místo není kam dát lavor..

michaela666
10. led 2022

Pod sprchou umývám v momentě, kdy bych musela použít víc než 3 kousky perlanu nebo 💩 uteče z plenky na záda a výš. 😃 Přebalovák jsem měla taky na postýlce a vedle postýlky na komodě misku s vodou. Nikdy nebyl problém. Je to spíš o zvyku.

veritanas
10. led 2022

Já mám u prebalovaku roličku jemného toaletního papíru, tím to otru z nejhoršího a než jdu prebalit, tak jsem si navlhčila žínku a tou to umyla pořádně. Žínku hned po použití vyprat a dát sušit.

sorboni30
10. led 2022

Měla jsem dvojcata a normalne vlhcenymi ubrousky. Pokud byli vic pokadeni tak samozřejmě do sprchy.. Jinak jsem promastovala pak vic sudocreemem. Znama resila, ze nebude pouzivat vlhcene a cosi kdesi a mala stale stejne zaparena, opruzena a osypana.. Vseho s mírou 😉

areh
10. led 2022

Umývám v umyvadle, jinak používám vodu s medvídkem. Vlhčené ubrousky používám velmi zřídka. Mám je jen na cesty, ty s 98 (5?) % vody.

marcicek84
10. led 2022

Mne se mala pokadi1x za 2 dny,pouzivam vlhcene ubrousky a vecer ji bud okoupu nebo otru vlhkym hadrikem,pouzivam i sudocream a zaparena nikde neni

jane46
10. led 2022

Nastrihany vPerlan jsem rano namocila, primerene vyzdimala a mela v krabicce u prebalovaku. Kdyz jsem byla lina, slo mimco pod kohoutek 😉
Vlhcene jsem nekupovala. Perlan jsem brala i na vylety atd. v zip sacku.

pe_tu_ss_ka
10. led 2022

Také mám perlan a čistou vodu. Vlhčenými ubrousky jsem nemyla ani staršího, když jsem viděla, jak odmastí bordel v kuchyni..

korin
10. led 2022

Měla jsem přebalovací podložku na pračce (s horním plněním) a pokaděný zadek umývala v umyvadle, příp. pod kohoutkem ve vaně. Na podložce jsem měla položenou bavlněnou plínu a tou pak dítě osušila.

mdch91
10. led 2022

Nikdy jsem doma nepouzila vlhcenej ubrousek. Mela jsem usite ubrousky z plenkoviny, vodu s medvidkem (eone) nebo bez v rozprasovaci. Stojici dite jsem uz sprchovala. Asi jeste zadny dite na vlhcenej ubrousek neumrelo, ale nevidim duvod, proc tu nejjemnejsi pokozku takovym hnusem patlat a pak dat jeste do jednorazovy pliny pekne proparit.

podestatka
10. led 2022

Já používala vlhčené ubrousky na obě děti a nikdy žádný problém 😃 Po velké jsem je myla sprchou....Myslím,že je to na každé mamince,ať se rozhodne a vyzkouší co sedí miminku a co mamince. Nemám pocit,že bych ubrousky páchala atentát na zadní část těla mých dětí 😃😃😃😃

gruyerre
10. led 2022

Po kakání vždy nesu miminko (i velké a těžké) do koupelny umýt do umyvadla, i kdyby to bylo 5x denně. Vlhčené ubrousky používám jen na výletě. Lavor s vodou mi připadá jako nesmysl, to bych tu vodu musela chodit do koupelny napouštět, ty hadry nosit do špinavého prádla, to radši odnesu to miminko a mám ho opravdu čisté.

dunkap
11. led 2022

Používala jsem emulzy Medvídek, naředilo se to do lahvičky s rozprašovačem a k tomu nastříhaný Perlan

felixfelicis
11. led 2022

Přijde mi dost nesmyslný vysusovat dětem pokožku vlhcakama a pak ji kvůli tomu muset zase promastovat buhvijakym krémem. Měla jsem bud zinku nebo Perlan a vodu. A jakmile děti staly, tak jedině do vany pod sprchu 🙂 Zvlášť když koupete jednou za čas, tak mi ubrousky nepřijdou ok.

autor
12. led 2022

@felixfelicis kdo psal že koupeme jednou za čas?

krisstina93
12. led 2022

Já mám perlan, namočím ve vodě a utírám tím. Po vlhčených ubrouskach se mi osypavali a naopak úplně koupat po každém přebalení se mi taky nechtělo.

kolka357
12. led 2022

U dcery jsem používala perlan a vodu s Medvídkem, u syna pak emulzy Gilbert s velkými vatovými tampony... to nejhorší jsem ale většinou nejprve osprchovala