Vyrážka u kojence

terka2018
20. kvě 2018

Ahoj maminky,

malej se mi vcera osypal viz foto na brisku a hrudnicku. Teploty nemame, praci prasek mam lovelu a nebyl problem. Dekuji

K mudr pujdem zitra.

priefi
20. kvě 2018

@terka2018 vykoupej ho v cernem caji, nebo staci na mista, kde vyrazka otirat cernym cajem, nebo davat obklady. Pripadne promazat zinkovou mastickou napr.rybilkou nebo sudokremem. Nejspis jsi neco snedla, co mu vadilo. Popremyslej, co jsi jedla posledni 3 dny jinak (je tezko rici, jak rychle vznikla reakce s ohledem na to nez se alergen dostane do mm, nez ho maly spapa, nez telo udela reakci).

marii90
20. kvě 2018

Vypada to na koprivku z jidla jak pise @priefi .
Ja ted testuju jahody a zatim dobry, ale taky jsem cekala, co bude, sama po nich obcas mam koprivku ☺

terka2018
autor
20. kvě 2018

@priefi no napada me treska, byla mrazena ale.. citron? Mohl by být a hodne ted piju piti s matou na zazivani. Vypada to na alergii? Uf to sem si oddychla. A po koupeli v černém caji namazat teda sudocremem a ne slunecnicovym olejickem? A jak tu koupel pripravit? Uvarit cajik a pak nalit do vanicky s vodou? Dekuji moc.

terka2018
autor
20. kvě 2018

@marii90 dekuji, oddychla sem si a taky me to napadlo no ted jen zjistit co 🙂

priefi
20. kvě 2018

@terka2018 staci bud ten caj, nebo namazani sudokremem. Alej urcite ne. My jsme uvarili ve velkem hrnci vodu cca 5l, do toho dali ze 3 cerne caje, nechali luhovat, pak jsme pridali do vody ve vanicce a vodou regulovali teolotu a zaroven, aby bylo dostatecne mnozstvi na koupani. Mas hned 2 alergeny, a to treska a citron 😉 Takze jedno z toho (nebo oboji, pripadne kombinace) zpusobilo reakci.

petra357
22. kvě 2018

Jak píší holky, asi osypání po jídle. Nám tehdy Dr. radila koupel v odvaru z lipového květu. A pozor při kojení na mátu, má negativní vliv na množství mléka.