Zábrany na postel kvůli cestujícímu miminku. Jak jste řešili vy?

zrzinda
7. zář 2021

Ahoj! Řešili jste někdo nějaké zábrany na postel? Máme půlroční miminko, které se pretaci ze zad na bříško a obráceně. Putuje po cele posteli, takže je to o strach. Teď poslední dny se ráno vzbudim a ona vedle mě pase koníčky, prevaluje se atd. Je úplně potichoucku, takže mě neprobudi.
Mam strach, ze mi jednou spadne.
Proto se ptám - jak jste to řešili vy? Koupili jste si zabrány na postel? Přijde mi to trochu jako v kleci, ale nepřišla jsem na jiné řešení 🙈

luhana
7. zář 2021

@zrzinda
Ano, koupili jsme ji je to tak tyden. Maly me 5 mesicu a taky nam tam zacal cestovat. Tak aby nespadl a pro muj klid. Spi se mnou v posteli, tak jen na jednu stranu.

areh
7. zář 2021

Vyhledej si "zábrana na postel" a vyjede ti spousta druhů a rozmerů. Prodávají dětské obchody nebo i např. Mall.cz

rejalin
7. zář 2021

Měla jsem zábranu Zopa, ta byla super, dobře se zadelavala. Ale cca od 10 m se začal malý stavět a opírat se o ní, bála jsem se, že přepadne. Tak mám teď zábranu Choc chick, ta je vysoká, účel splnila. Ale trochu mě na ni štve to zadelavani.

aselluska
7. zář 2021

Nedá se nic dělat. Lepší jak v kleci, než na zemi pádem. Máme na každé posteli z každé strany a je klid. Bylo to to samé. Já spala s dítě si potichu dolezlo kam chtělo. Hrůza. Ještě než se nic nestalo.

zrzinda
autor
8. zář 2021

Díky moc všem za odpovědi 🙏 Jdu gůglit a objednávat klec 😅