Kojící podprsenka - kde koupit kvalitní?

kkkt
10. led 2019

Zdravím,
ráda bych se Vás zeptala, kde kupujete kvalitnější kojící podprsenky. Nabídka je široká a ráda bych šla do něčeho ověřeného.
Děkuji 🙂

olga_
10. led 2019

Mám Tchibo a spokojenost. Jinak zdravotní potřeby. Nebo taky Správná podprsenka, ale tam už to bude lítat v tisícech.

zelenaesmolda
10. led 2019

@kkkt ja mam z lindexu a jsem maximalne spokojena

matire
Autor odpověď smazal
Zobraz
leymea
10. led 2019

Doporucuji z Astratexu 😉

malinkaelinka
10. led 2019

Super téma, zatím se mě kojení netýká, ale už teď bojuju s tím, kde podprdu koupit - jsem těhotná sotva pár týdnů, ale moje prsa se proměnila asi o dvě, ne-li tři velikosti a s obvodem 65 shánět něco od Gčka nahoru je teda kumšt... dělají se vůbec kojící podprsenky v takových velikostech? A pohodlné a zároveń takové, které udělají pěkná prsa? Já jdu zrovna příští týden na výpravu do prádlové speciálky u nás ve městě, v listopadu jsem tam koupila krásnou od Tima - ale 65 F už mi jaksi není, tak snad budou mít i Hčko.... a asi se poptám i na ty kojící rovnou, nepředpokládám, že by se mi po porodu prsa nějak zázračně zmenšily :D :D

alesiaps
10. led 2019

Též doporučuji Astratex. A teď u druhé dcery mi hodně vyhovují kojící tílka. Pod prsy je guma a odklapávají se jako kojící podprsenka.

lotosek
10. led 2019

@malinkaelinka Já jsem si vypočítala velikost na Správné podprsence a pak jsem podprsenku koupila na britském e-shopu Brastop - mrkni, mají tam takové "divoké" velikosti.

calvac
10. led 2019

@kkkt Bonprix, Lidl

horseska19
11. led 2019

Mám z Lindexu a M&S

leilinka1234
11. led 2019

Lindex a za mě velká spokojenost. Na doma mám obyč z lidlu... A taky dobrý 🙂

dzejn002
11. led 2019

@kkkt Moc doporučuji Astratex - objednala jsem si kojící podprsenku Maia 4D. Je skvělá, dobře drží a vypadá i funguje jako normální podprsenka i pro prsa větších velikostí. Jinak jsem nikdy předtím nesehnala pohodlnou a zároveň, aby to i vypadalo. ;)

svobodpetika
11. led 2019

Za mě Astratex nebo Správná podprsenka

malinkaelinka
11. led 2019

@lotosek po netu bych si podprdu v životě nekoupila - i v obchodě musím vyzkoušet x-strihu, než nějaká padne. Není to jen o velikosti, ale výška středu, šířka ramínek, tuhost kostic... naposledy jsem byla v obchodě 45 minut, než mi jedna krásně padla 🙂 za když už dávám za podprdu litr, tak chci aby fakt seděla.

veverka.terka
11. led 2019

@matire můžu se zeptat, o kolik sis brala větší tu kojící podprsenku z astratexu než ti vyšla ta výsledná velikost? mně to teda úplně sedí, když sem si vypočítala tu velikost, ale nevím, o kolik větší koupit tu kojící....chci právě taky rozhodně s kosticema. díky

veverka.terka
11. led 2019

@dzejn002 právě taky potřebuju, aby i ty prsa trochu podržela a dobře to vypadalo. Kupuju si normálně 90F a u 1.dcerky sem měla jen obyč kojící podprsenky a úplně sem se styděla někam jít, když sem viděla, jak v nich ty prsa vypadají....

moni_12
11. led 2019

@kkkt za mne taky astratex, ridila jsem se podle jejich tabulky velikosti a sedi perfektne.

veverka.terka
11. led 2019

@moni_12 ale tabulka je urcena na normalni podprsenky...

dzejn002
11. led 2019

@veverka.terka To máme stejně. V létě jsem se úplně styděla, jak se prsa rýsovala přes tílka. Ale nikde nebyla žádná pořádná... a taky mě z nich bolela záda a tato je skvělá - opravdu opora, že jsem se přestala najednou hrbit a záda nebolí. Přeměřila jsem se večer v podprsence bez vyztužené, co mi sedí nejlíp (nekojici, starší) a vyšla mi velikost 80F a tu jsem objednala a jako by byla šitá na míru. ;) Objednala jsem si tu samou i v nekojící verzi. Přes den kojím minimálně, ale večer ještě oblečená ano. Tak tu nekojící mám hlavně na lepší příležitosti. 🙂)

andelka
11. led 2019

Mám z Bonprix s kosticemi a z Lidlu bez. Vel 80 D

leymea
11. led 2019

@malinkaelinka proto jsem si na Astratexu objednala 5 podprsenek a 4 jsem vracela 🙂 ale souhlasim, nejlepsi je jit do obchodu a vyzkouset 🙂

leymea
11. led 2019

@veverka.terka ja mam 75B a kdyz jsem se v porodnici prevlekla (kdyz jsme sli domu) tak jsem se zhrozila jak ty prsa v tom tilku vypadaji 😀 takze jsem si vzala normalni podprdu, kterou jsem mela pri prijezdu do porodnice. Casem jsem si zvykla (nosila jsem ji furt a byla fakt pohodlna, hlavne na spani), ale kdyz jsem sla do spolecnosti tak jsem nosila klasickou podprsenku, mym prsum to nastesti nevadilo 😀 hlavne se mi ani po porodu moc nezvetsily (skoda 😀).

lotosek
11. led 2019

@leymea Já raději z e-shopu, abych to oblečení mohla důkladně prozkoušet. Třeba jedna podprsenka mi krásně seděla, ale po hodině jsem zjistila, že mne prošití v košíčku škrábe, to bych během pěti minut v obchodě neucítila. Ale já už jsem si zvykla - přijde pytel oblečení, pytel oblečení zase pošlu zpátky, když nic nesedí, nikdy jsem s vracením neměla problém.

martinka_33
11. led 2019

@malinkaelinka jestli nemáš Prahu úplně z ruky, tak v Bílé taře je supr bába a má výběr, je to v centru Prahy, myslím že má i web www.bilatara.cz jsem na tom s podprdama podobně jako ty, dám za jednu klidně přes litr, ale musí sedět a padnoucí kojopodprdu jsem nesehnala v celym Liberci a z Bílé Tary jsem si vezla rovnou tři!

malinkaelinka
11. led 2019

@martinka_33 díky za tip, do Prahy se zrovna teď nechystám, ale určitě bude v příštích měsících příležitost, takže si odkaz ukládám a určitě se tam podívám 🙂 koukala jsem na stránky, jsou tam hezké kousky, i košilky moc pěkné 🙂

kkkt
autor
11. led 2019

Děkuji všem za zkušenosti. Kouknu na ten astratex 🙂

martinka_33
11. led 2019

@malinkaelinka jojo, košilku mám taky, neodolala jsem 🙂 A podprsenky jsou kvalitní, mám je už dva roky, nosím denně na střídačku a pořád jsou pěkné

matire
Autor odpověď smazal
Zobraz
matire
Autor odpověď smazal
Zobraz
matire
Autor odpověď smazal
Zobraz
kettkav
11. led 2019

@martinka_33 Ta paní je opravdu super, musim potvrdit.