Miminko na hokeji - vadí nadměrný hluk?

tetkapetka
31. bře 2017

Ahoj zkušenější maminy, prosím pěkně, vzaly jste některá miminko (moje má 3 měsíce) na hokej nebo jinou akci s nadměrným hlukem a mrňous to přežil bez úhony? Žádná extraliga, je to menší staďák, ale i tak to kotel umí pěkně rozjet 🙂 Hlavně neraďte brát hluchátka, chceme jít už zítra a žádné neseženeme... Díky !!

listopadka1
31. bře 2017

No nevím, já bych ho nebrala. Nemáte možnost hlídání?

bekyc
31. bře 2017

Nebrala bych ho, syn reagoval na hlasitější zvuky pláčem, bál se... nedokážu si představit, co by dělal na hokeji, a to netuším co to dělá se sluchem.

soyevita
31. bře 2017

@tetkapetka V břiše byl randál kolem 30-90decibelů.....
Rockový koncert má např 115,šeptání 30.
Pokud je na hluk zvyklý a nebojí se,tak by mu to ublížit nemělo

lv
31. bře 2017

Já bych nevzala, nevím jak hluk (asi vadí), ale i nekomfort, krmit kojit přebalovat chovat, pláč, z toho nebudeš mít nic ani ty.

tetkapetka
autor
31. bře 2017

Tak samozřejmě, že pokud začne plakat, okamžitě mizíme... Zatím mu žádné hlasité zvuky nevadily (vysavač, vrtačka přímo nad hlavou,...), takže mi jde o to, zda to může nějak uškodit sluchu, pokud bude spokojeně spinkat - a to se vsadím, že bude, je to děsnej flegmouš 🙂

horsiee
31. bře 2017

No svého syna bych nevzala ani teď a to je mu 14 měsíců. Jako malej se náhlého hluku docela bál a zůstalo mu to do dnes. Když bude plakat tak kam s miminkem půjdete? Ta věta s rozjetým kotlem ve mě také důvěru nebudí.

soyevita
31. bře 2017

Třetí dcera spala i za vydatného řevu starších sester,ale mívala jsem ji v náručí.Nejmladší vadí vše zakašlání,štěkání a vytí psa,sanitka....
S tou bych nikam nemohla
Ale jsou děti,kterým nic nevadí

werumka
31. bře 2017

@tetkapetka My brali obě děti, vždycky tam krásně usnuly 🙂 Většinou byly při třetí třetině tuhý. A to jsme chodili na extraligovou návštěvnost... na malý stadion bych se vůbec nebála, tolik lidí tam nebude a vždycky se můžeš jít projít ven nebo do chodby 🙂

tetkapetka
autor
31. bře 2017

Když bude plakat, jsme za cca 20 vteřin venku, nemám v plánu ho tam kojit, přebalovat ani chovat. Pokud se mu tam nebude líbit, předpokládám, že to brzo poznám - takže skutečně mi jde jen o to, zda větší hluk může či nemůže poškodit sluch :-/ Takže převelice děkuju, soyevita a hlavně werumka, myslím, že si to užijeme 🙂

panickatlamicka
31. bře 2017

@tetkapetka. rozhodne bych tam dite nebrala. Duvod-mnoho stimulu, obavala bych se predrazdeni miminka.

carrien
31. bře 2017

Taky jsem chodila s tříměsíčním synem na extraligu, fandit tatínkovi při play off..takže hluk byl velký, a vše ok..syn většinu zápasu prospinkal v kočárku. Sluchátka jsme neměli, ale později jsme je pořídily..
Tak si to užijte, a přesně tak..kdyby něco, hned můžete odejít ven 🙂

sweet81
31. bře 2017

Na hokej chodíme od mala, sice až od půl roka, když začla nová sezóna. Syn vždy prospal celý hokej😊 Někdo dává dítěti sluchátka.

hermelinah
31. bře 2017

Moje děti už v šestinedělí jezdili na motokros, a hluk jim nijak nevadil 😉

kamino
31. bře 2017

Prcek je červencový a od začátku sezony jsme chodili každý týden.. v autě jsem nakojila, on chvíli koukal a pak usnul.. jediné, co jsem mu dávala čepičku a ještě kapucu přes hlavu byla tam stejně zima, pro pocit, že to trochu tlumí 🙂 @tetkapetka

kituska20
1. dub 2017

Chodila jsem s dcerou normálně od narození na fotbal na první ligu, kdyžtak můžete koupit ty protihluchová sluchátka

pajounek
1. dub 2017

I pri hokeji mi syn spinkal v kocarku :D a to byl dost blizko mantinelum za branou..

pabka
1. dub 2017

@tetkapetka ve 2 měsících jsme byli s malou na akci, kde celou dobu hrála hudba a pak dokonce byl obrovský ohňostroj. Koukala, ani nemukla, je to dávno už a sluch má v pořádku 🙂 na hokej bych šla a kdyby malý plakal, půjdete ven.

sisinka74
2. dub 2017

Ten hluk vadí i mně. Já malou nikam do davu nikdy nebrala. Je tam plno opilců a někdy až moc fanatických fanoušků.......v podstatě si myslím, že miminko patří ven do přírody a ne někam do kraválu. Ale to je jen můj názor.
A až bude malá větší, tak na hokej s tátou taky nepůjde, protože už jsem byla svědkem, jak přistál klukovi puk těsně vedle hlavy.
Asi jsem přeopatrná DDD

kituska20
2. dub 2017

@sisinka74 a co fotbal? Ten je venku 😂

reinne
2. dub 2017

Na hokej jsem s malou chodila od asi 9 měsíců, ale byly jsme ve sky boxu.

sisinka74
2. dub 2017

@kituska20 ten nás nebaví, takže vyřešeno D

tetkapetka
autor
2. dub 2017

Díky za pozitivní příspěvky, mrňousek prospal celý hokej a ani nemuknul, takže jsme si to užili všichni 🙂 Možná to bude tím, že mu ten rámus připomněl pobyt v bříšku, kdy jsme chodili dvakrát týdně až skoro do porodu 😉 Pro další hokejové maminky jsem změřila hluk, bylo tam max 85db, takže asi ok 🙂 ve středu se těšíme na další !!!

terka_85
2. dub 2017

Se starším synkem chodíme na hokej od 9 měsíců, teď je mu 6 let a problémy se sluchem nemá...
Mladšímu budou 2 roky, poprvé byl na hokeji ve 3 měsících a také ho celý prospal. Pak jsem mu koupila protihluková sluchátka, měl je asi do 8 měsíců, pak už v nich být nechtěl.
Oba na hokej chodí moc rádi 😀