icon

3měsíční miminko vypije 180 ml a furt mu je málo. Co dělat?

jolanda147
6. zář 2019

Ahoj chci se zeptat co dělat když 3 měsíční miminko vypije 180ml UM (nutrion) a furt mu to nestačí pořád pláče zkoušela jsem dávat min a stejně, tak bych řekla že mu to nestačí ale myslím si že 180ml je už hodně a nejsem si jistá jestli mu mám zkusit dát vic...

Strana
z2
kamik1983
6. zář 2019

@pe_tu_ss_ka mě to má ráda v lahvi, tak to vydrží víc a ještě nesmí být dudák na kaši🙂 Čili to má řídké, nechce mi příkrmy, tak ji alespoň zatím dávám tu kaši, akorát banánová, mimochodem voní úžasně, a rýžová nemají v sobě lepek a chci ji dát i něco s lepkem, čili nyní mám zásobu kaší, kupovala jsem v akci 4 a se lžičkou za 226 Kč nebo tak nějak. Až skončí zásoba, zkusím najít jinou nemléčnou značku, která se dobře rozpustí a zamíchám ji do Kendamilu. To třeba dám až od osmého měsíce... Tohle jsem tehdy řešila, že se nemělo dávat mléko obyčejné do jednoho roku, tak jak udělat tu kaši, nakonec jsem to vzdala a šla koupit instantní pro prcky😀

pe_tu_ss_ka
6. zář 2019

@kamik1983 náš malej je naštěstí žrout 😂 takže už má zajetou téměř všechnu zeleninu, ovoce, lepek a chystám se na jogurt, plus je tedy kojeny přes den a asi jednou v noci.. Ale přes den mi právě už dělá to, že se pořádně nechytí, nebo je línej sat nebo co já vím, že už u prsa moc být nechce (jídlo je jídlo no 😂).. Tak jsem mu před spaním začala dávat to mléko, a hned pak spokojeně usíná.. Jinak jsme taky kupovala prvně ten balíček se lžičkou, ale tehdy jsme doma žádné UM neměli, a já mu tu rýžovou rozdělala jen s vodou (nechtělo se mi odsávat, protože toho jsem si první 2 měsíce užila až až), no ale to byl takový blaf, že mi to vůbec nechtěl 😂😂 ale s UM je to super 😀

veronika8808
6. zář 2019

@kamik1983 jj,holka mi po něm řvala a i blila . Takže doktorka tehdy taky at zkusíme antikolik a jiné druhy (už si ani nepamatuju kolik těch druhů je) A stejně prd platný.Pak se právě dal Sunar a my se konečně vyspali. Dneska je dceři 11 let a obézní po tom Sunaru není 😀

kamik1983
6. zář 2019

@pe_tu_ss_ka také jsem měla dva žrouty,a le teď to nějak nejde☹ no třeba časem. Dokonce i dávám skleničky, protože to její mini množství ani neumixuji. Když sní 1/2 skleničky 125 gr, tak jsem ráda...

kamik1983
6. zář 2019

@veronika8808 si myslím, že to op tom není. Některé jsou kojené a jsou obézní i jako puberťáci a jiní na UM a jsou hubení. Jinak dcera měla poprvé antibiotika v 7mi letech, téměř nikdy nemocná a byla na UM od narození, takže si myslím, že ani tady neplatí, neschopná matko, nekojíš, budeš mít nemocné dítě...

pe_tu_ss_ka
6. zář 2019

@kamik1983 no u nás platí "sněd jsem tátu, sněd jsem mámu, a tebe taky sním" 😂 i když si s námi poslední dobou hraje, zapre se, vrčí a dělá ze jist nechce, teda on to dělá i u přebalování, celej se propne a jako mámo snaž se nezlomit mi nohy 🙊😂 stejně je super, jak každé mimčo je jiné a na každé platí něco jiného.. Ale tak aspoň mlíčko, kaše a i ta půlka skleničky je super, některé mimčo nedá ani to, a začne jíst víc až po roce 🙂

kamik1983
6. zář 2019

@pe_tu_ss_ka dcera byla žrout a snědla jako mimčo vše, ale od dvou let přestala jíst maso a je děsně v jídle vybíravá, syn nejedl, vše vyprskal, no a dnes sní vše, u třetího ještě uvidím...🙂

veronika8808
6. zář 2019

@kamik1983 přesně tak.Holka je taky minimálně nemocna

kamik1983
6. zář 2019

@veronika8808 Takze hlavne byt sama sebou...

lolam10
6. zář 2019

@makronka222 ja se omlouvam ze jsem napsala SVUJ nazor,nevedela jsem ze nemuzu.tak hezky den MILA pani!😛

korneliusa
7. zář 2019

@zrzeckas Krupici ve třech měsících?????? Super doktorka 😫

zrzeckas
7. zář 2019

@korneliusa uplne normalni 😂 a dava se jako prvni ryzova..... Nevidim na tom nic spatneho, i ja na ni vyrostla a dokonce na klasicke

kamik1983
8. zář 2019

@amazonkajanik prosím tě, nevím zda jsi četla od Peťušky slevu na Kendamil. JIž objednávám a 1 krabice je za 322 Kč, hlavně, že jsem si dnes vyzvedla z lékárny za 389, 67 Kč mi přijde jako dobrá úspora...

ondruchovat
8. zář 2019

My stejný problém , dcera má 3 měsíce , všechny mléka špatně , po nutrilonu byla také hladová , bolelo břicho , i po hippu a bebe.. jsme na kendamilu a to je jedna báseň !

kamik1983
9. zář 2019

@ondruchovat ja jeste resim, ze mi hodne blinka, ale to neni mlekem. Asi budu na nej nadavat, dceri chutna a vubec nechce prikrmy, kdyby ji treba smrdel jako jedno nejmenovane mleko, tak by ji treba prikrmy vonely, takhle nechce ani nahodou...

Strana
z2