Alergy Care Nutrilon a zácpa. Zkušenosti?

hrkalinda
10. led 2022

Zdravím máte někdo zkušenost? Jsme na nutrilon alergy care malej má abkm.. Celkem mu sedí ale má po něm zácpu prostě sám nekaka i když úplně tuhé to nemá ale hold neumí tolik tlačit a ne vytlačí to i když je to jen „tužší“ začala jsem mu na ránu lekarnice dávat lactulosu a ejhle malej začal kakat sám. Přestalo sponovani bolení bříška.. Protože se prostě může vykakat a nemá žádný zarazeny prdy. Rourku jsme používali od porodnice i 5× denně a teď najednou nemusíme vůbec.. Jenže.. Doktora mi říkala že není dobrý dávat mu tu lactulosu nějak dlouhodobě když je tak malej jsou mu 2 měsíce. Poradíte mi jak jste to měli vy stimhle mlickem jestli je u toho zácpa normalni a zkusit třeba sunar alergy care?.. Zatím mu to dávám i s tou lactulosou a je úplně spokojenej krásně spinká a je usměvave šťastné miminko které má konečně možnost se vyvíjet. Nechci už se vracet k těm jeho šíleným křečím tím že lactulosu vsadím a bude mít zase zácpu :( ;)

martinau5
10. led 2022

Máte Digestive nebo Syneo? Nám taky dělal Nutrilon problémy se zácpou, pak dostal Neocate a pohoda, dokud nezačal příkrmy. Ještě mě napadá jestli to nemůže být, že má méně mléka, než by měl mít.

marcicek84
10. led 2022

@hrkalinda zkus probiotika do mleka typu biopron on narozeni,laktobacilky swiss,to by melo pomoci...

hrkalinda
autor
10. led 2022

@marcicek84 to má bereme už od narození.. Ale nepomáhá :/

hrkalinda
autor
10. led 2022

@martinau5 no malinko méně má protože jak ho bolí bříško tak když pije hodně bolí ho ještě víc. Ale hlady neplace a tím si myslím že to nebude..

hrkalinda
autor
10. led 2022

@martinau5 a máme syneo

martinau5
10. led 2022

Může mít málo tekutin. Kolik váží a kolik vypije? Jinak jestli má ABKM, tak proč nemá Neocate? Jinak v syneo je ještě bílkovina málo naštěpená, v digestive je více a v Neocate není vůbec. Jaká má probiotika? Ještě zkus dát několik hltů vlažné vody na lačno

kaktus092
17. zář 2023

Zdravím, mohu se zeptat jak jste dopadli? Řeším teď úplně stejný problém u stejně starého miminka.