Bojkot? Nebo změnit UM?

simcakoc
7. dub 2022

Ahoj, mám dcerku necelých 5 měsíců. Od cca 3 měsíce je na UM. Musela jsem přestat kojit, kvůli jejím zdravotním potížím. V nemocnici ji dali Nutrilon, nebyl žádný problém, malá krásně jedla, bříško jí nebolelo. Trošku má do teď problém se stolicí (víc řítká, tmavší, ale většinou jen jednou denně ) dle MUDry, tohle může pořád souviset i s antibiotika co brala. Poslední dva týdny máme zase problém s krmením. Malá začala flašku plivat, uhýbá hlavičkou a pláče. Zkoušela jsem jí krmit v polo spánku, ale to okamžitě pozná, že jsem jí vyměnila dudlík za flašku. Zkoušela jsem i krmit, za chůze, v lehátku, v leže a nic. Začíná už být i přes den být neklidna a blbě spinkat a začínám si myslet, že musí mít hlad (jednou se to totiž už takhle projevovalo). Přejde to? Mám vydržet nebo změnit UM? Nebo flašku? Popřípadě jaké UM vám vyhovovalo? Moc děkuji za radu.

terkezz
7. dub 2022

@simcakoc A nerostou zoubky? Malej teda sice ještě nemá ale vidím, že když ho bolí dásně tak mi taky plive a uhýbá ale druhej den je to lepší
Jinak nevím co by to mohlo být:/ třeba nějaká maminka tady má větší zkušenost

terkezz
7. dub 2022

@terkezz jinak my máme UM kendamil a největší spokojenost. Měli jsme taky nutrilon a trpěl na zácpu

simcakoc
autor
7. dub 2022

@terkezz jako zuby už mě taky napadli, ale na ty to zatím nevypadá. Když se povede, že vypije celou dávku tak se uklidní, ale to je tak jednou za den.

goovana
7. dub 2022

@simcakoc zuby ?

goovana
7. dub 2022

@simcakoc to můžou být klidně zoubky
A nebojte když bude mít hlad sama se přihlásí a spapa vše
Nás když bolí zuby taky nemáme chuť k jídlu
Ještě mě napadlo nedělat mléko tak teplé zkusit trosku nižší teplotu

simcakoc
autor
7. dub 2022

@goovana právě, že bojim a to hlavně z toho důvodu, že už jednou skoncila na kapačce, protože nejedla. Měsíc jsme řešili nepribirani. Byla kojena mohla si jist kolik chtěla a i presto prostě nejdela. I když měla hlad tak si prostě nevzala. Už jsme zkoušeli snad vsechny možné teploty toho mleka a stejně nic.

terkezz
7. dub 2022

@simcakoc a nebo se poradit s jiným doktorem