Easylax pro miminko, máte zkušenost?

tereza209
11. kvě 2018

Ahojky, máte někdo zkušenosti s dětským projímadlem Easylax? Naše doktorka nám ho doporučila, protože syn není schopný se vykakat sám bez pomoci rourky. Je mu 3 a půl měsíce a je plně na UM. Ráno jsem mu ho dala a do 10 minut byl vykakaný, kdy se vám vaše děti rozkakaly sami?? Už z toho začínám být dost nervní .

dominika07
11. kvě 2018

Ahoj, moje malá má dva měsíce. Cca ve dvou týdnech ji začaly trápit prdíky a přestala kakat sama. Pouze s rourkou. Kamarádka mi doporučila, že nejlepší na prdíky je nechat mimču zatejpovat bříško. Zkusili jsme to a od prvního dne, co tejpy měla, začala kakat sama. Je taky na UM.

tereza209
autor
12. kvě 2018

@dominika07 ahoj, děkuji za radu zrovna teď chodím s malým na rehabilitace, protože měl při porodu naštíplou klíční kost, takže se tam rovnou zeptám jestli by mu to nezatejpovali a uvidím co mi na to řeknou.

jitahh
12. kvě 2018

S easylaxem mame dobrou zkusenost. Nebala bych se toho. Mala okolo cca 4 mesicu mela prdiky a taky problem s kakanim. Parkrat jsme to takhle museli resit a pak se to srovnalo. Hodne pomohla masaz briska a rozpohybovat to 🙂

erimi
12. kvě 2018

@tereza209 nám ked už ani rúrka ani teplomer nepomáha ,Easylax je niečo vynikajúce keď je treba pomôcť !!! Vstrieknuť na doraz a výsledok je za pár min. čo si aj sama zistila !

jeklovka
13. kvě 2018

Easylax je dobre, rychle podráždí střevo a vyvolá defekaci. Ale nepoužívala bych ho dlouhodobě, je tam glycerin, ať si na to mimčo nezvykne. Chce to hodně se hýbat a hodně pít, ať může peristaltika normálně pracovat.

cuuza
29. kvě 2018

Jednou jsme použili a super. Nám pomohly rehabilitace, špatně pasl koniky, protože měl oslabené břišní svaly. Zkus se zeptat...

a_sma
29. kvě 2018

My jsme easylax jednu chvíli dost používali, syn na bříško hodně trpěl tak do pěti měsíců, ale úplně ok to taky není, s kakáním má občas problémy do teď, je mu 10 měsíců a asi před týdnem jsme po dlouhé době easylax znovu použili a do minuty byl klid. Je fajn, že hned uleví, u nás masáže bříška, teplá plenka, cvičení s bříškem atd. vůbec nepomáhaly. Jakž takž pomáhala rourka, ale ten easylax nám pomohl nejvíc.

leniczka23
1. čer 2018

Easylax je super. Je to fakt extra setrne. Za me doporucuju moc.