Hlad po Hipp bio combiotik?

ahojcau
13. dub 2018

Ahoj.. dcerce budou za 2 tydny 4 mesice. Doted jsem kojila ale prestavam mit mliko a tak dam rano s prsu a pak dostava UM nekdy ji dam jeste vecer z prsu.
Jde mi o to ze pouzivam hipp bio combiotik 1 a vypije 180ml ( bejt na ni vypije mnohem vic ) a nekdy vydrzi klidne pres 3 hodky ale castejc uz treba po 2h. Ma hlad 🙈 spi celou noc ale pres den je to hruza..po jake dobe ji muzu dat dalsi davku UM ? Nebo vymenit mlicko ? Ale za jake..meli jsme nutrilon a po tom byla hrozne ucpana tak premyslim jestli hipp nevymenit za sunar co myslite ?

swetlusska
13. dub 2018

Ne, Sunar nezkoušejte, ten ucpává ještě víc, Hipp je super (my ho teda máme 1,5 roku) a na trávení nejlepší. Dala bych dítěti klidně pít častěji, ale menší dávky třeba. Třeba chce jen kojit (jako na usnutí, na uklidnění)....

opicka123
13. dub 2018

Ja bych dala klidne vetsi davku. Na krabici je uvedene, ze od ukonceneho 4. mesice muze mit i 235ml.

mku
13. dub 2018

Ja bych za ty dva tydny zkousela prikrmy... a pres den vedle mlika nabizela vodu/caj... a taky asi zalezijak pribyva... jestli se drobek, at pije mlicka kolik chce. Naopak jestli je hodne oplacana tak bych mlikem setrila.. a o vsem se poradila s doktorkou

bbubble
13. dub 2018

preco myslis ze prestavas mat mlieko? po tom 3.mesiaci je bezne ze sa ustaluje laktacia a prsia sa uz nenalievaju ako predtym, je mozne ze ani nic neodsajes, to tak ma skoro kazda. ale to neznamena ze nemas mlieko.. mimco si vytiahne co potrebuje..

kajsav
13. dub 2018

Řeším něco podobného, dcera 3,5 měsíce. Taky mi křičela hlady, tak jsem začla přikrmovat Hipp 1. Vypije UM max 100ml a za 2 hodiny (i dřív) má šílený hlad. UM by se mělo dávat po 3 hodinách, ale doktorka mi řekla, že pokud po tom nezvrací, tak to nevadí. V noci krmím jen jednou, tak to pak asi přes den dohání. 😉

ahojcau
autor
13. dub 2018

@bbubble nevysaju nic , dostavila se menstruace a dcera se mi u prsu krouti pouští a řve :/

ahojcau
autor
13. dub 2018

@mku no drobecek to rozhodne neni :D v utery jdem k dr.tak.uvidim

ladyhacek
13. dub 2018

@ahojcau s menstruací se dostaví jiná chuť mléka a děti ho často odmítají 🙂 Já tedy kojila takž emůžu poradit jen co vím od kamarádky její syn byl na UM od narození a vžd ymu dávla větší dávky protože mu to nestačilo. Ano v roce ho byl teda kus, ale pak sjem ho viděla ve 3 letech a je to štíhlý vitální kluk - prostě to vyběhal 🙂.
Asi by se to nemělo přehánět, ale já bych dítěte nenechala řvát hlady. Jiank značku bych zatím neměnila - ono chvíli trvá než si zvykne-záleží tedy jak dlouho jí máš. A co se týká příkrmů jak to tu padlo tak dětem na UM se obvykle od ukončeného 4 měsíce začínají dávat. ZAčni na oběd se zeleninkou 🙂. Více zasytí a třeba bude spokojenější 🙂. Kamrádky holka byla sice kojená, ale dostávala od 4m příkrmy a teda baštila jako o závod to můj syn v 7měsícíh nesnedl co ona 😀. Každé dítě je jiné.
Klidně dej teď větší dávku a pak se poraď s tou doktorkou

bbubble
13. dub 2018

@ahojcau ako vravim, ty nemusis odsat, dieta si vysaje, ma ine mechanizmy. Tiez by som zrejme neodsala dokopy nic, a veselo skoro plne kojim 10 mesacneho 🙂 a to co popisujes znie ako typicky bojkot, skus si o tom precitat. A ze mas MS tiez nic neznamena, tiez mam uz par mesiacov. Ale je to samozrejme na tebe, ja len nech vies ze su aj ine moznosti 🙂

yassou19
14. dub 2018

Me se mala ucpava uplne po vsem, a tim jak furt tlaci, tak porad blinka. Jsme taky na hippu a zkusili jsme sunar a bebu. Po bebe jsem slysela, jak mi nadava a to ji byly dva mesice. Bylo ji zle. A po sunaru par dni dobry, ale po par dnech se ucpala taky a jako bonus byl prisernej smradek z blinkani. Vratili jsme se k hippu a davam ji pres den kolik chce a v noci spi 10 hodin. Do nedavna hodne nabirala, az mi dr rikala, ze by mela brzdit, ale ted ke konci ctvrtyho mesice uz se to ustalilo a prirustek se zmensil.

clouwe
20. lis 2020

Jaké umělé mléko ve 2 měsících?

clouwe
20. lis 2020

Omlouvám se, nechtěně jsem dotaz napsala do této diskuse...nejde mi smazat