Jaké mlíčko doporučujete?

monulinka32
27. dub 2020

Ahoj všem, malý přestává sedět HiPP ar, nebo aspoň mi to přijde, Blinká u něj tak jako když dám normální HiPP.. proto se chci zeptat jaké máte zkušenosti s ostatními um.. zda volit zase řadu ar nebo jsou nějaký jiný možností aby po tom tolik neublinkávala a zároveň ji to nedělalo neplechu se stolicí. Moc děkuji za rady a zkušenosti.

amazonkajanik
27. dub 2020

@monulinka32 a zkoušeli jste i dělat přestávky při krmení,aby si ukrkla a pak pila dál. A hlavně,co na to lékař? Ono je divné,když dítě blinká po AR stejně jako po obyč,aby tam nebyl problém . Malý mi Hipp taky házel,ale měl HA. Ale špatně se mu kakalo,tak jsem sáhla po Kendamilu. Jako super,chutnal,ale pořád silně blinkal. Takže třetí a poslední volba Sunar AR,jelikož Kendamil AR není. To se srovnalo. Občas mu něco ujelo,ale nebylo to skoro vše,co vypil,jako před tím. Navíc stačilo jedno balení a pak zůstal na normálním. Největší zlepšení přišlo s příkrmy.

miba10
27. dub 2020

@monulinka32 měli jsme Sunar ar a super. Malý měl teda celkem silný reflux, takže i tak si občas maličko ublinknul, ale oproti normálními mlicku, kdy jsem ho musela i prevlekat, to byla pohodička. Jinak se prodává v lekarne Gastrotuss baby. Taky dobrá věc

ninolleta
27. dub 2020

Tak pokud je to ublinkávání, tak to je normální, mně obě děti ublinkavaly do šestého měsíce. Používala jsem Nutrilon.

foitovajitka
28. dub 2020

@monulinka32 my jsme používali normální HIPP a asi po měsíci to malej začal špatně snášet.. dost blinkal. Tak jsem přešli na normální Nutrilon a na nej si teda nemůžeme stěžovat. Občas si ublinkne, ale jinak úplně v pohodě.

monulinka32
autor
28. dub 2020

No, s doktorkou to řeším.. mala má rožštěp patra.. mysleli jsme že je to tím, pak jsem zkusila řadu AR a po něm přišlo takový to klasický ublinknutí ale zase problémy se stolicí.. a teď je to zase.. je schopná si ublinknout i jakou dobu po jídle.. přestávky při krmení děláme, klidně i dvě ale je to k prdu..zkusila jsem teď koupit právě ten Sunar AR protože je prý i proti zácpám..

goovana
29. dub 2020

@monulinka32 měli jsme tentýž problém, po přečtení xxx článku na netu. Máme kendamil. Za mě naprosto nejlepší mlicko 🙂